Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Piercing do pupíku

23. 04. 2011 | Trendy
V dnešní době se dívky již od nejranějších teenagerovských let zajímají o to, aby byly zajímavé, přitažlivé a sexy. Piercing je velmi oblíbený modní doplněk a ženy si ho mění podle oblečení či nálady. Stále je tu zde ale mnoho dotazů a otázek k tomuto tématu.

Od kolika let si mohu piercing pořídit?

Tuhle ozdůbku si může pořídit kdokoliv. Ale pokud ještě není osoba plnoletá, musí s sebou přivést doprovod rodičů.

Jak to probíhá?

Piercing do pupíku se buď provádí tak, že se propíchne celý, nebo pouze jeho vrchní část. Pokud jste se rozhodli pro piercing do pupíku, měli byste vědět, že vaše bříško by mělo být lehce vystouplé, jinak se totiž propíchnout nedá. Musí se s ním zkrátka dobře manipulovat.

Kde si ho mám nechat udělat?

Ať dnes přijdete do jakéhokoliv tetovacího salonu, snad všude je možnost si nechat bříško propíchnout. Některé dívky také mohou mít na piercing alergické reakce a poté je potřeba piercing vyjmout, aby se předešlo infekci. Vždy dejte určitě přednost salonům a profesionálům! Nepouštějte se do propichování pupíku sami.

Bolí to?

Pokud jste se rozhodli, že si necháte propíchnout pupík celý, musíte počítat s tím, že to bude nepříjemné a dost bolestivé. Proto se nejčastěji nechává propíchávat jen horní části pupíku, kde samotné zavádění piercingu tolik nebolí a rozhodně se pak místo vpichu lépe hojí. Každý piercing se hojí zhruba pět týdnů. Po pěti týdnech je možné šperk vyměnit za jiný. Do té doby se ošetřuje čtyřikrát až pětkrát denně a na noc.

Jaký a za kolik?

Piercing do pupíku stojí zhruba od 450 do 700 Kč. Vybrat si můžete buď přímo v salónu, nebo si zakoupit šperk vlastní a donést si ho do salónu, cena za vpich ale většinou bývá poté vyšší. Dnes je na výběr nesčetná škála šperků od banánků až po různé činky. Váš pupík tak dokáže podtrhnout a vyzvednout vaši ženskost a krásu vašeho těla.

Sneck – čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...já ne,nikdy
Obrázek uživatelky
profil
já bych si to dělat nedala.Znám jednoho a má to na pe...u.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles