Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pitbull - Objevte nový svět zvuků na Planet Pit

20. 06. 2011 | Novinky
Kubánsko-americká hudební senzace Pitbull zve posluchače, aby objevili nový svět zvuků, které úspěšný rapper vytvořil pro Planet Pit, a to již na šestém albu tohoto hitmakera. Deska vychází 20. června 2011 a fanoušci se na ní dočkají ohnivých rytmů a milionových beatů, které mají dopad na hudební žánry z celého světa a vytvářejí tak naprosto jedinečný zvuk.

Bohatý mix stylů na albu Planet Pit ovlivnily jak zážitky z Pitbullova dětství stráveného v Miami, tak celosvětový úspěch z posledních let, což přiznává sám interpret, jehož pravé jméno je Armando Christian Pérez. “Je v tom trochu z každého místa, kde jsem kdy byl,” říká a odkazuje tak na svá celosvětová turné z poslední doby. “Snažím se být velvyslancem, stavitelem mostů, který sbírá jednotlivé prvky po celém světě a dává je dohromady, aby to znělo tak, jako ještě nikdy předtím.”

Pitbull se při práci na novém singlu z Planet Pit Give Me Everything spojil s Ne-Yo, Afrojackem a Nayerem. Tato skladba, která už teď šplhá nahoru v hitparádách, má našlápnuto následovat Pitbullovy multiplatinové hitovky I Know You Want Me (Calle Ocho), Hotel Room Service a Hey Baby (Drop It On The Floor). Objevte nový svět zvuků na Planet PitA stejně jako je tento hit výsledkem spolupráce se skvělými osobnostmi, je celé album obsazeno naprosto hvězdně. S Pitbullem na něm spolupracovali například Marc Anthony (Rain Over Me), Chris Brown (International Love) či Kelly Rowland (Castles Made of Sand).

Aby byla deska Planet Pit co nejúspěšnější, obklopil se Pitbull těmi nejlepšími současnými umělci, včetně T-Paina a Seana Paula. A aby se z rozmanitých zvuků stal na albu ucelený hudební tok, najal Pit nejlepší producenty, jako jsou David Guetta, Afrojack (Something 4 The DJ’s), RedOne, Polow Da Don a DJ Frank E. Skladba Come & Go zaznamenává dokonce historicky první spolupráci Pitbulla se superproducenty Dr. Lukem, Bennym Blanco a Maxem Martinem.

Pitbull vydal skvělé a úspěšné hity DJ Got Us Fallin' In Love (spolupráce s Usherem), I Like It (Enrique Iglesias) a současný megahit On The Floor s Jennifer Lopez. Letos bude Pitbull propagovat Planet Pit v několika televizních vystoupeních a také na živých koncertech. Je proslulý svými elektrizujícími vystoupeními, při kterých skvěle míchá rytmy, popové prvky a úchvatné vystupování společně s živou kapelou a vytváří tak spontánní atmosféru. “Když za mnou bubnují konga a duní basa, nic mě nezastaví,” říká Pitbull.

Přes veškerou pracovní vytíženost a zaneprázdnění novým albem i živými koncerty si Pitbull našel čas, aby představil Voli - svoji vlastní značku nízkokalorické vodky, a započal partnerství s energetickými pásky Sheets. Tyto podnikatelské aktivity jsou pro Pitbulla novinkou. Úspěšně představil také svoji spolupráci s hiphopovým vydavatelstvím Polo Grounds Music a podepsal sponzorské smlouvy s firmami jako je Kodak, Dr. Pepper nebo Bud Light. Nyní je připraven dobýt celou planetu.

Album s názvem Planet Pit vychází 20. června 2011!


Zdroj: Sonymusic.cz

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !