Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plánované rodičovství

17. 09. 2010 | Vaše příběhy
Uplynulo pár měsíců po svatbě, po námi uzavřeném sňatku, když jsme se rozhodli pořídit si potomka. Prostě miminko! Často počůrané, uplakané, které bude stát po celý náš život čelem vůči rodinnému rozpočtu, nám, nervům a vůbec všemu ostatnímu...

Dobře ti tak, říkala jsem si, když mi nebylo nejlépe, otékaly mi nohy, dobře mi nebylo a to jsem všeho všudy zvracela dvakrát. Moje tělo se mne ptalo každým dnem, zda je opravdu moje.

Zkrátka - nemohla jsem se na sebe dívat, a to i přes to, jak mi okolí tvrdilo, že mi těhotenství moc sluší! To ale bylo snad to jediné, co mne jako ženu drželo v uvozovkách psáno - na určité úrovni. Sama jsem si připadala stejně, jako míchačka na beton a hlavně široká, jak dálnice na Prahu.

Lékařka se vyjádřila, příroda se postarala o vše ostatní...

Termín porodu jsem měla za sebou. Dostala jsem injekci, tzv. rozháněčku a to s tím, že by měly porodní bolesti přijít ráno. Přišly. Skutečně přišly, ani nezaklepaly, nezavolaly předem...., ani jsem nemusela otevírat dveře, byly hned u mne a se mnou... V šest ráno první, pak byl chvilku klid. Poté znovu. Manžel po noční spal, nebyl důvod k nějaké panice a už vůbec ne k tomu, abych ho budila.

Tak jsem si tak nějak užívala těch porodních bolestí...., manžel se probudil sám, ale v tu chvíli mne spatřil, jak si to hezky trpím..., dostala jsem i trochu vynadáno, že jsem ho nevzbudila.
    
Během těch 19 hodin - od prvních porodních bolestí, až do porodu samotného, který se nakonec konal na sále ne porodním, ale na operačním,  se toho událo opravdu mnoho.

Tým lékařů a sester nás oba nakonec zachránili - jak se říká, za pět minut dvanáct, i když syn "spatřil svět" až po třetí hodině ranní.

Ptáte se, jak se VČERA, DNES A ZÍTRA - plánované, vytoužené a bůhví co ještě miminko /dítě/ mělo a má...?

Oulala... dobře, paňár jeden. Lépe, než kde kdo, v jeho věku a okolí.
Láska je láska, ale nikdy jsme ho nerozmazlovali, i když ho tak MOC MILUJEME!!!

Snažím se brát věci s humorem - i když někdy satirickým, jiná asi nebudu.  

Vikitorie
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !