Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Plánujete rekonstrukci? Myslete na několik praktických vychytávek

20. 11. 2018 | Rekonstrukce
-Komerční sdělení-

Rekonstrukce bytu je většino spojována s jedno jedinou věcí. A tou je snaha vylepšit bydlení především po estetické stránce. Nejde ale o volbu jedinou. Když už se rozhodnete pro stavební úpravy, je dobré myslet i na několik praktických věcí, kterými své bydlení vylepšíte. Jak na to?


Zvuková izolace


Když bydlíte v domě s mnoha byty, může být celkem těžké vyjít se sousedy. Hlavně v případech, kdy jsou hluční. Hlasitá hudba, děti, ale i zvířata, to vše jsou věci, na které si zvyknete. Velký problém však mohou být klapající boty nebo pohyb nábytku po dřevěné, nebo laminátové podlaze. Jak toto řešit? My doporučíme odhlučnění stropu. Kvalitní izolační materiál vše jednoduše pohltí a vy budete mít spokojený život. Mezi klady dané cesty patří

    • Řada izolačních materiálů
    • Jednoduchý postup řešení
    • Schování izolace do podhledů

Plánujete rekonstrukci? Myslete na několik praktických vychytávekTepelná izolace


I v bytech je vhodné ji řešit. Hlavně. Pokud bydlíte v bytě rohovém, kdy chlad proniká stěnami, nebo když bydlíte v bytě spodním, kdy chlad proniká z oblasti sklepa. V obou případech je rozhodně na místě řešit tepelnou izolaci, která vám pomůže zamezit tepelným ztrátám. Bude sice stát peníze navíc, ale na druhou stranu se vám vynaložené náklady celkem brzy vrátí. A to v rámci úspor za vytápění.

Větší soukromí


Dnes je trendem stavět jednotlivé domy velmi blízko sebe. A tak není nic výjimečného, že svým sousedům můžete celkem dobře vidět do oken. Pokud k tomu dochází, buďte i jisti, že stejně tak dobře vidí i oni k nám. Proto je nutné zapracovat na lepším soukromí. Pokud nehledáte klasiku v podobně záclon nebo závěsů, zkuste něco modernějšího. Plně postačí levné žaluzie, které jsou velmi poptávaným řešením v mnoha domácnostech. Kromě ceny zaujme jak bohatý výběr, tak umí zaujmout také jejich snadná montáž.

Jednoduché svícení


Dostatek světla je pro každou domácnost velmi důležitý. Proto nezapomeňte na instalaci potřebného množství světel. S těmi následně souvisí i jednoduchost jejich ovládání. A to nejenom v podobě dostatku vypínačů. Dnes se stává trendem takzvaná chytrá domácnost, která je spojena jak s využitím světelných čidel, tak může nabídnout možnost ovládání světel také pomocí aplikace v mobilu. K čemu je to dobré? Už nebudete muset vstávat k vypínači světla. A když nebudete doma, můžete náhodně rozsvěcet a tím navozovat pocit toho, že v bytě se stále něco děje. Ideální, jak se efektivně bránit zlodějům.

Otevřené dispozice


Bydlíte ve starším bytě? Pokud ano, není na místě bát se náročnějších stavebních úprav. A to proto, že otevřené dispozici jsou dnes trendem. Jak proto, že daný byt lépe vypadá, tak samozřejmě také proto, že má i své praktické výhody spojené hlavně se sociální oblastí. Tedy s tím, že s návštěvou budete moci pohodlně komunikovat třeba ze své kuchyně.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !