Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plážové tašky

6. 07. 2011 | Trendy
Pokud se chystáte na pláž, většinou si potřebujete s sebou sbalit ručníky, opalovací krémy, nějakou svačinku, nafukovací lehátka a další potřebné věci a tohle všechno se vám může vejít do jediné tašky, které se lidově říká plážovka. Plážové tašky se vyrábí v různých provedeních a to jak co do druhu tak i materiálů, například plastové, textilní nebo lýkové.

Plážovky nejsou jen tašky určené na pláž, ale můžete s nimi vyrazit kamkoliv nejen k vodě, a to jak k rybníku, na koupaliště, tak třeba i jen tak do města.

I když jsou plážovky určené převážně pro věci na koupání, jako třeba ručníky, plavky, menší svačiny a něco k pití, dají se v nich nosit i jiné věci kamkoliv na cesty. Pokud si takovou tašku chcete zakoupit, tak si hlavně dejte pozor na kvalitního výrobce, a předem se informujte o kvalitě materiálů a spojů. Plážové tašky by měly být vyrobené nejlépe z přírodního materiálu, ten je nejenom příjemnější, ale také mnohem šetrnější k životnímu prostředí. Plážovky můžete nosit jak v ruce, tak i přes rameno a nesou se celkem pohodlně, i když máte vevnitř trochu těžší věci.

Plážové tašky se většinou vyrábí z jemného materiálu, který schne mnohem rychleji, než obyčejné látky. U plážovek byste ale také měli koukat na designovou stránku, měly by být nejen praktické, ale i veselé.
Nejlepší je si koupit plážovku v zářivých barvách léta, která se stane vaším ideálním společníkem pro chvíle strávené u vody, na delším výletu i ve městě. Rozhodně zaujmete květovaným duhovým vzorem, který kolem sebe šíří optimistickou a správně letní náladu.

Na trhu je opravdu nepřeberné množství všech různých barevných kombinací a vzorů plážových tašek, u některých firem si na takovou tašku můžete dokonce nechat vytisknout jakoukoliv fotku, například sebe, nebo svých blízkých. Vybírat byste také měli podle velikosti, ta záleží hlavně na počtu lidí, kterým budete nosit věci.

Plážové tašky většina firem vyrábí velmi pevné, vytvořené z materiálů, které jdou snadno čistit, a které opravdu něco vydrží, protože se v nich nosí i mokré oblečení, plavky nebo ručníky. Hlavním účelem plážovky je ale praktičnost. Vybrat si můžete buď na internetu, nebo v kamenných obchodech.

Markéta
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mám už 4 roky a každé prázdniny ji vzužiji
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles