Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ples ve Vídni

14. 03. 2012 | Vaše příběhy
Přátelé mne jedné zimy přemluvili, abych za nimi v lednu přiletěla a zúčastnila se jimi pořádaného plesu ve Vídni. Sice nerada v zimě někam létám, ale nakonec jsem svou účast přislíbila a těšila se na viděnou s přáteli i na ples.

Cesta v den odletu začala tím, že jsem brzy ráno nenastartovala auto (zřejmě dosloužila autobaterie - pomyslela jsem si) a tak jsem si objednala taxík. Na chvíli jsem začala pochybovat, jestli raději nemám zůstat přeci jen doma, když to takhle začíná... Po příjezdu na letiště nám po několika minutách ohlásili, že let bude mít přibližně hodinu zpoždění kvůli zhoršenému počasí. Samotný let proběhl hladce a nakonec jsem přeci jen skoro s dvouhodinovým zpožděním přistála ve Vídni, kde už na mne čekali přátelé.

Ples ve VídniNásledující den jsem si užila procházku i romantickou projížďku v kočáře centrem hlavního města. Nakoupila jsem i několik dárků pro rodinu a přátele a večer jsem se už příjemně bavila s ostatními na plese a sledovala ostatní páry na parketě, jak ladně tančí . Původně jsem plánovala protančit větší část večera, ale již po třetím tanečku jsem cítila, že to tak zřejmě nebude, jelikož se mi začal nějak viklat podpatek na střevíci. Tak jsem se raději po tanci vrátila ke stolu a tam se mi mé obavy o tom, že se mi podpatek skoro celý uvolnil, potvrdily a další taneční zátěž tohoto prima večera již nevydrží, a pro mne ten večer, alespoň co se tance týče, bohužel skončil.

Přitom jsem si před odletem pořídila na tento ples nové střevíce, ale kvalita bohužel už ani u obuvi není to, co bývala a někdy kvantita produkce zřejmě vítězí nad její kvalitou. Z plesů, které jsem navštívila, musím konstatovat, že tenhle byl výborně připraven a atmosféra byla také skvělá. Zůstali jsme nakonec všichni na plese až do ranních hodin a následující den mne čekala už jen cesta zpět domů, která již proběhla bez potíží.

Další den po návratu a zakoupení nové autobaterie jsem zjistila, že mi zřejmě zamrzl benzín, který jsem natankovala u benzínové pumpy jednoho ze supermarketů, což jsem vůbec nečekala a tak jsem po návratu z plesu zůstala několik dnů bez auta, než bylo opět provozuschopné, ale zase to alespoň prospělo mé kondici. Na tento můj první zahraniční ples moc ráda vzpomínám. Přeji Vám všem, pokud se na ples chystáte, příjemnou zábavu a hodně protančených střevíčků.

Marie K. - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
I poučení, že vše laciné není vždy nejlepší, - benzín.
Obrázek uživatelky
profil
já na plese nebyla ani nepamatuji...asi 35let...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Po teto zkusenosti bohuzel musim konstatovat totez.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Väčšina benzíniek pri hyper a supermarketoch má nižšie ceny za pohonné hmoty. Myslíš, že je to z "lásky k blížnemu"? Dosť vodičov tvrdí, že predávajú, mierne povedané, menej kvalitné PHM ako iné benzínky.
Obrázek uživatelky
profil
Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře.SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík

dada274 - do te doby mne ani nenapadlo, ze muze zamrznout i benzin v nadrzi - to ho snad museli naredit.

datura - jj to jsem mela takto udelat, ale jeste se mi to nikdy nestalo.

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles