Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plesová sezóna je v plném proudu! Podívejte se na vychytávky pro Vaše večerní líčení.

2. 02. 2017 | Trendy
Ples je velká sláva a vyžaduje důkladnou přípravu, třeba jiný typ líčení, které se výrazně liší od líčení, používaného přes den. Zatímco denní je jemnější, nenápadné a jednoduché, večerní je naprostý opak. Nabízí Vám prostor, vyřádit se v dramatičnosti, výrazných barvách, využití lesku a třpytu. Stále však platí „všeho s mírou“, dbejte na vkusnost, vyváženost, a především kvalitu. Poradíme Vám několik nevšedních „vychytávek“. Překvapí Vás a udělají z Vás hvězdu nejednoho večírku či plesu.

Nebojte se velkých očí


U večerního looku je dobré začít líčením očí, jelikož při nanášení stínů nám často smítka líčidel opadávají na tváře a zvláště při používání těch tmavých se nám pak pod okem tvoří nehezké mapy, které vypadají jako monokly. Pokud tedy na obličeji ještě nemáme make-up, lze smítka jednoduše setřít odličovacím tamponkem. Pleť tak zůstane čistá a připravená pro další fázi.  Barvy stínů volte podle toho, jakou máte barvu očí. K zeleným se perfektně hodí hnědá a fialová, k modrým šedá či stříbrná a k hnědým jdou skvěle zlaté, černé a cihlové tóny.

večerní líčení

Perfektní volbou pro každého jsou „nude“ odstíny, s těmi neuděláte chybu nikdy. Sluší totiž každému. Stíny můžete také sladit s barvou šatů či doplňků, které si chcete vzít na sebe. Chybu neuděláte ani s výraznou linkou.

Jak nebýt „Bílá paní“


Pod září reflektorů a záblesky všech fotoaparátů vypadá pleť většinou bledě. Pokud se chceme vyhnout tomu, abychom na fotkách vypadaly jako „Bílé paní“, je dobré použít make-up, který má nízký SPF faktor. To je faktor, který udává, nakolik make-up chrání naši pleť před slunečním zářením. Večer se nemusíme bát od ochrany trochu upustit a zvolit make-up s koncentrací kolem 15 stupňů.
Nezapomeňme make-up nakonec zafixovat pudrem, ideálně transparentním.

Ty nejsi „Princezna“! Ty jsi „Královna“!


Není nic krásnějšího než čistá projasněná pleť a zdravá líčka. Staré známé tvářenky už ale zdaleka nestačí. Trendem, který nádherně rozzáří Vaši pleť, jsou rozjasňovače. Nanáší se na vršek lícních kostí, špičku nosu a na srdíčko, které tvoří vrcholek našich rtů či do koutku oka. Zvýrazněné časti obličeje tak podtrhnou Vaše přednosti. Pozor! Pracujte s ním opatrně, ať se vyhnete efektu disko koule.


Každý by chtěl rudé rty


Momentálně jsou velmi moderní výrazné rty. Fantazii se meze nekladou a ani neobvykle tmavé odstíny nejsou tabu. Skvělou volbou jsou tekuté rtěnky, které jsou hodně pigmentované a nevysušují. Pokud však chcete, aby Vám barva na rtech vydržela celý večer, chytrou vychytávkou je použití konturovací tužky místo rtěnky. Vydrží totiž mnohem déle.

Zdroj: Notino


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Vypadají moc hezky, kde by se daly koupit. . .
Obrázek uživatelky
profil
Já po rudých rtech vůbec netoužím. Jemné decentní líčení na mně vypadá nejlépe....
Obrázek uživatelky
profil
na plesy sice moc nechodím,ale díky za rady,budou se určitě někdy hodit
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles