Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plzeňský veletrh bydlení a moderního životního stylu

12. 10. 2008 | Moderní bydlení

Ve dnech 17. – 19. října od 9 do 18 hodin se v plzeňské Městské sportovní hale pořádá „mega“ akce pro celou rodinu – veletrh o bydlení a moderním životním stylu MODERNÍ DŮM A BYT, veletrh ŽENA A DOMOV, veletrh SVATEBNÍ FESTIVAL a veletrh dobrého jídla, pití a gastronomie EX PLZEŇ.


MODERNÍ DŮM A BYT

Velká nabídka nábytku z masívu, jídelních stolů, židlí, kovových a dřevěných postelí, sedacího nábytku, klasických i moderních svítidel, kompletního vybavení koupelen, centrálních vysavačů, garážových vrat, předokenních rolet, dřevěných oken a dveří, zimních zahrad. Zajímavostí určitě bude GMS ovládání – zapínání spotřebičů mobilem nebo infračervené zářiče pracující na principu sluneční energie. Mnozí jistě ocení nabídku stavební chemie, stavebních systému z tvárnic, betonových celků, hydroizolací nebo solárních systému a teplených čerpadel. Najdete zde i specialisty na rekonstrukci interiérů a půdních vestaveb.

Veletrh bydleníŽENA A DOMOV

Možnost nákupu konfekce, módních doplňků, kabelek, malby na hedvábí, batiky, dámských výrobků z úpletu a originální ruční tvorby i luxusních šperků. Z kosmetiky zde bude nabídka mnoha druhů parfémů či produktů z Mrtvého moře. Pro zdraví si můžete nechat změřit tělesný tuk a využít možnosti mnoha individuálních konzultací.

EZOTERICKÁ PORADNA

Desítka esoteriků se v odděleném sále bude věnovat všem Vašim problémům a dotazům. Můžete využít astromedicínskou diagnostiku, výklad karet, diagnostiku automatickou kresbou, malování osobní mandaly dle data narození.

SVATEBNÍ FESTIVAL

Představí se Vám více jak 30 vystavovatelů, kteří patří mezi špičky ve svém oboru – svatební salony,  cateringové agentury, svatební agentury, zlatníci, fotografové, květináři, cukráři, kadeřnice a kosmetičky a další. Navíc je připraven i bohatý doprovodný program, např. módní přehlídky a květinové a kadeřnické show.

EX PLZEŇ

Gastronomický festival spojený s prodejem potravin, ochutnávkami a odborným výkladem. Každý bude moci zdarma ochutnat čokoládové výrobky, mexickou kuchyni, žen-šenový elixír, různé druhy džusů a také vín z několika vinoték. Zastoupen bude i prodej různých uzenin a dalších specialit. V rámci doprovodného programu můžete obdivovat naaranžované stoly k různým slavnostním příležitostem, nebo posoudit umění žáků Hotelové školy při přípravě salátů. Po celý den budou probíhat ochutnávky míchaných nápojů a barmanská show.

SOUTĚŽ O ZLATÝ DUKÁT KARLA IV.

Všechny vstupenky budou slosovatelné a v neděli 19. října v 16 hodin bude vylosován návštěvník, kterému bude doručen zlatý dukát Karla



Pokud navštívíte čtyřlístek veletrhů -  MODERNÍ DŮM A BYT, ŽENA A DOMOV, SVATEBNÍ FESTIVAL a EX PLZEŇ, nebudete litovat. Nakoupíte, ochutnáte a prohlédnete si nabídku více než 170 vystavovatelů.






Hana Očková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak tento veletrh si ani nezaslouží název VELETRH.Spíše bych to nazvala výstava.Velmi mě zklamal,počítala jsem,že tam bude zastoupeno více sortimentu,ale byla to bída.Pokud někoho mrzí,že nemohl jet do Plzně,tak o nic nepřišel.
Obrázek uživatelky
profil
Kdo jste nepřišel, o nich jste nepřišel. Svatební festival byl zrušen, výstavu Ženu a domov jsem nikde na veletržní ploše nezaregistroval a celkem bylo vystavovatelů žalostně málo. Těšil jsem se na sběr inspirací, popř. kontaktů a možná i na nějaké obchody či alespoň drobné nákupy, ale byl jsem velmi zklamán.
Obrázek uživatelky
profil
Také jsem si vytiskla několik vstupenek,ale chceme jet celá rodina.Myslím si,že by to nemělo vadit.Už se těším,jelikož dozařizujeme byt a sháním nábytek do obývacího pokoje a hledám inspiraci.Snad na výstavě narazím již konečně na zajímavý kousek nábytkové sektorové stěny,která by mě nadchla.
Obrázek uživatelky
profil
Škoda že nejsem z Plzně.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles