Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Po čem touží vaše vlasy? Seznamte se s komplexní péčí

19. 02. 2019 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Péče o vlasy je důležitá při vytváření naší dobré osobní image – krásné vlasy a dokonalý účes rychle dovedou zlepšit náladu a dodat sebevědomí. Dávají nám tak možnosti vyjádřit vlastní osobitost a originalitu. Je proto důležité věnovat vlasům péči, kterou si zaslouží.

Dobrou volbou komplexní péče o vlasy jsou produkty značky Revalid®, které vznikly ve Švýcarsku v roce 1992 s cílem poskytovat komplexní péči o vlasy s důrazem na boj proti vypadávání vlasů. Vývoj produktů je založen na vědeckém výzkumu, inovacích, vysoké odbornosti a samozřejmě tradici. Odborníci značky úzce spolupracují se zdravotníky, dermatology a nezávislými vědeckými institucemi. Výsledkem jsou produkty, které skutečně fungují – což dokazují důkladné klinické testy.

RevalidJaké přípravky zvolit?


V průběhu života se většina z nás s určitými problémy s vlasy setká – může jít o řídnutí vlasů, suchou pokožku hlavy nebo roztřepené konečky. Ne všechny problémy lze zvládnout na 100 %, nicméně správná péče o vlasy může přispět k jejich omezení a zastavit další zhoršování stavu. Produktová řada Revalid® Hair Care Systém, zajišťuje optimální péči od kořínků po konečky. Zahrnuje přípravky pečující vlasové kosmetiky i léčivé tobolky k  vnitřnímu užití.* Revalid® tedy působí na vlasy zevnitř i zvenčí. Využívá ty nejlepší aktivní složky, přírodní extrakty a vitamíny k podpoře a posílení vlasů.

    • Pro posílení vlasů je určen Revalid® Shampoo**. Umývání vlasů je nejčastější péčí o vlasy, proto Revalid® šampon vaše vlasy umyje efektivně, ale zároveň je k nim šetrný. Díky unikátní receptuře pak vlasy vypadají silnější a mnohem méně se lámou, méně se jim třepí konečky. Šampon také zklidňuje pokožku hlavy a přispívá k její regeneraci. Rostlinné výtažky (z pšeničných klíčků a ovsa) rovněž vyživují vlasy a pokožku hlavy, mírní její zarudnutí a zklidňují podráždění.

    • Důležitou součástí péče o vlasy je používání kondicionéru. Revalid® Conditioner** vašim vlasům dodává při každém umytí extra dávku specializované péče. Obsahuje panthenol, alantoin a přírodní extrakty pro zlepšení struktury vlasů, obnovu jejich hustotu a vitalitu. Vaše vlasy budou hladké, lesklé a bohaté, ale bez zatížení.

    • Občas vlasy potřebují trochu více výživy, než jim může zajistit každodenní ošetření kondicionérem.  A to je okamžik, kdy přichází ke slovu vyživující maska Revalid® RepairMask** Tento přípravek určený pro intenzivní péči díky svému speciálnímu složení proniká hluboko ke kořínkům a obnovuje vitalitu vlasů až po konečky. Pravidelné používání omezuje krepatění vlasů a třepení konečků.

produkty Revalid
    • Pokud vaše vlasy potřebují posílit, ochránit před dalším poškozením a je žádoucí povzbudit jejich růst, dopřejte jim péči v podobě vlasového tonika s kofeinem Revalid® HairTonic.  Další složky jako je ricinový olej, panthenol a přírodní extrakty v receptuře hydratují, zklidňují a posilují pokožku hlavy a vlasy. Revalid Regrowth Serum

    • Jestliže vás trápí potíže s lupy, sáhněte po účinném šamponu Revalid® Anti-Dandruff Shampoo**. Tento šampon obsahuje inovativní aktivní látku proti lupům s názvem piroctone olamine, dále kopřivový extrakt a kyselinu undecylenovou pro zmírnění podráždění a úlevu od svědění.

    • Portfolio doplňuje aktivátor růstu vlasů Revalid® Regrowth Serum**, které díky unikátní receptuře obsahující inovativní aktivní složku Redensyl® omezuje vypadávání vlasů, zvyšuje jejich hustotu a stimuluje růst

Všechny přípravky z kosmetické řady Revalid®Hair Care Systém jsou bez parabenů a silikonů.  


Pečujte o vlasy i zevnitř

– léčivé tobolky Revalid®


Pokud máte od odborníka potvrzeno, že trpíte vypadáváním vlasů, pak je pro vás vhodný volně prodejný lék Revalid® tvrdé tobolky*. Podpořením přirozených procesů, které vedou ke zmírnění příznaků, systémově napomáhá zdraví vašich vlasů. Tobolky Revalid® omezí padání vlasů, zlepší strukturu oslabených lámavých vlasů a pomohou jim navrátit přirozený lesk.***

Kombinace popsaných přípravků a jejich zařazení do vaší běžné péče o vlasy vám zajistí nejlepší podmínky pro silné a zdravě vypadající vlasy, a to v každém věku. S řadou Revalid® Hair Care System můžete zdraví svých vlasů snadno převzít do vlastních rukou a pečovat o ně zevnitř i zvenčí. Nechte svoji přirozenou krásu opět zazářit a získejte zpět svoje sebevědomí.

* Revalid® tvrdé tobolky je lék k vnitřnímu užití. Pro více informací o tobolkách Revalid® kontaktujte lékaře nebo lékárníka.
**Revalid® Shampoo, Revalid® Conditioner, Revalid® RepairMask, Revalid® HairTonic,Revalid® Anti-Dandruff Shampooand, Revalid® Regrowth Serum jsou kosmetické přípravky.
***V případě androgenní alopecie mužského a ženského typu nebo u areátní alopecie je účinek tobolek Revalid® omezen na posílení zbývajících vlasů.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mě láká. Nemáte s tímto výrobkem někdo zkušenost?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles