Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podpora mužské plodnosti

13. 03. 2019 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-


Toužíte po miminku,

přejete si ho, těšíte se.


Počítáte si plodné dny a snažíte se je s partnerem maximálně využít. Z radostné záležitosti, kdy hodláte na svět přivést nový život, se stává nepříjemná a smutná povinnost. Mnozí muži to navíc vzdávají, jsou rozmrzelí a už vůbec nemají chuť absolvovat pro ně nepříjemná vyšetření.

Nemůžeme se jim divit. Smutným a obecně známým faktem totiž je, že v Česku se potýká s neplodností 20 - 25 % párů a podle posledních evropských výzkumů má plně zdravé a funkční spermie jen necelých 48 % mužů ve věku do 37 let. U více než 50 % párů tkví problém s početím na pánské straně, přitom muži o existenci komplikace často nemají ani tušení.
FertilanKterý muž by chtěl patřit do této skupiny a radostně by si šel pro potvrzení této nepříjemné skutečnosti? Žádný – ani ten váš…


Co s tím můžete udělat hned?


Kvalita spermií klesá hlavně kvůli našemu špatnému životnímu stylu. Což je paradoxně dobrá zpráva, protože to můžeme změnit - bezbolestně, přirozeně a bez vedlejších účinků. Než tedy začnete muže nutit k návštěvě lékaře nebo k abstinenci a zdravé stravě, sáhněte po Fertilanu.


FERTILAN – podpoří spermie i náladu!

FERTILAN je doplněk stravy s vhodným složením, který udržuje tvorbu
spermií a plodnost u mužů.

FERTILAN je významným zdrojem L-argininu, L-karnitinu, mateří kašičky, maca extraktu, vitaminu C, kořene ženšenu, vitaminu E, koenzymu Q10, zinku, manganu, mědi, vitaminu B6, B12, kyseliny listové a selenu. Obsažený selen přispívá k normální spermatogenezi (tvorbě mužských pohlavních buněk-spermií). Spermatogeneze je ovlivňována také pohlavními hormony, zejména testosteronem. K udržení jeho normální hladiny přispívá zinek. Zinek také přispívá k normální plodnosti a reprodukci. Kromě tvorby spermií patří k důležitému faktoru ovlivňujícímu mužskou plodnost také psychika. Vitamin C a vitamin B12 přispívají k normální psychické činnosti a k činnosti nervové soustavy.

Obsahem koktejlu přírodních látek (např. mateří kašička, kořen Maca, ženšen) působí blahodárně na libido a potenci. Selen a další antioxidanty například chrání spermie před ztrátou hybnosti a před snížením schopnosti penetrace. To vše v standardních kapslích, které si jednoduše váš muž vezme ráno a večer. Nenápadné, pohodlné.
kapsle Fertilan


Co na to lékař?


Zkušený gynekolog MUDr. Pavel Turčan z centra Mediol v Olomouci, který mimo jiné pomáhá mladým párům k vlastnímu miminku při problémech s otěhotněním, si ověřoval vlastnosti Fertilanu sledováním menšího vzorku svých pacientů. Pacienti užívali přípravek Fertilan po dobu tří měsíců. Spermiogram byl hodnocen před užíváním a po třech měsících užívání.
Nejvyšší nárůst v hodnotách zaznamenal MUDr. Turčan u celkového počtu spermií v ejakulátu (až o 26%), v počtu spermií na 1 ml (až o 38%), v procentu progresivně pohyblivých spermií (až o 41%). Kvalita spermií se tedy v naprosté většině případů zlepšila a to hlavně v oblastech, které jsou pro schopnost oplodnění vajíčka významné.

Více informací získáte na bezplatné lince: 800 100 140 nebo na internetových stránkách:

www.vegall.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Tak si říkám,jestli si některá děvčata z nás ostatních nedělají legraci.Nikdy se mi nepodařilo sebrat větší počet.Maximum bylo tři kusy.Ale to mi nevadí.Je to hra.
Zajímalo by mě,co si o tom myslí ostatní.
Obrázek uživatelky
profil
7 kousků Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
04. 04. 2019 15:28 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
04. 04. 2019 15:24 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
04. 04. 2019 15:21 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
04. 04. 2019 15:17 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
04. 04. 2019 15:14 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
04. 04. 2019 15:10 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
04. 04. 2019 15:06 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
04. 04. 2019 15:01 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
Obrázek uživatelky
profil
5 kouskůSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
4x
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles