Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podpora mužské plodnosti

13. 03. 2019 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-


Toužíte po miminku,

přejete si ho, těšíte se.


Počítáte si plodné dny a snažíte se je s partnerem maximálně využít. Z radostné záležitosti, kdy hodláte na svět přivést nový život, se stává nepříjemná a smutná povinnost. Mnozí muži to navíc vzdávají, jsou rozmrzelí a už vůbec nemají chuť absolvovat pro ně nepříjemná vyšetření.

Nemůžeme se jim divit. Smutným a obecně známým faktem totiž je, že v Česku se potýká s neplodností 20 - 25 % párů a podle posledních evropských výzkumů má plně zdravé a funkční spermie jen necelých 48 % mužů ve věku do 37 let. U více než 50 % párů tkví problém s početím na pánské straně, přitom muži o existenci komplikace často nemají ani tušení.
FertilanKterý muž by chtěl patřit do této skupiny a radostně by si šel pro potvrzení této nepříjemné skutečnosti? Žádný – ani ten váš…


Co s tím můžete udělat hned?


Kvalita spermií klesá hlavně kvůli našemu špatnému životnímu stylu. Což je paradoxně dobrá zpráva, protože to můžeme změnit - bezbolestně, přirozeně a bez vedlejších účinků. Než tedy začnete muže nutit k návštěvě lékaře nebo k abstinenci a zdravé stravě, sáhněte po Fertilanu.


FERTILAN – podpoří spermie i náladu!

FERTILAN je doplněk stravy s vhodným složením, který udržuje tvorbu
spermií a plodnost u mužů.

FERTILAN je významným zdrojem L-argininu, L-karnitinu, mateří kašičky, maca extraktu, vitaminu C, kořene ženšenu, vitaminu E, koenzymu Q10, zinku, manganu, mědi, vitaminu B6, B12, kyseliny listové a selenu. Obsažený selen přispívá k normální spermatogenezi (tvorbě mužských pohlavních buněk-spermií). Spermatogeneze je ovlivňována také pohlavními hormony, zejména testosteronem. K udržení jeho normální hladiny přispívá zinek. Zinek také přispívá k normální plodnosti a reprodukci. Kromě tvorby spermií patří k důležitému faktoru ovlivňujícímu mužskou plodnost také psychika. Vitamin C a vitamin B12 přispívají k normální psychické činnosti a k činnosti nervové soustavy.

Obsahem koktejlu přírodních látek (např. mateří kašička, kořen Maca, ženšen) působí blahodárně na libido a potenci. Selen a další antioxidanty například chrání spermie před ztrátou hybnosti a před snížením schopnosti penetrace. To vše v standardních kapslích, které si jednoduše váš muž vezme ráno a večer. Nenápadné, pohodlné.
kapsle Fertilan


Co na to lékař?


Zkušený gynekolog MUDr. Pavel Turčan z centra Mediol v Olomouci, který mimo jiné pomáhá mladým párům k vlastnímu miminku při problémech s otěhotněním, si ověřoval vlastnosti Fertilanu sledováním menšího vzorku svých pacientů. Pacienti užívali přípravek Fertilan po dobu tří měsíců. Spermiogram byl hodnocen před užíváním a po třech měsících užívání.
Nejvyšší nárůst v hodnotách zaznamenal MUDr. Turčan u celkového počtu spermií v ejakulátu (až o 26%), v počtu spermií na 1 ml (až o 38%), v procentu progresivně pohyblivých spermií (až o 41%). Kvalita spermií se tedy v naprosté většině případů zlepšila a to hlavně v oblastech, které jsou pro schopnost oplodnění vajíčka významné.

Více informací získáte na bezplatné lince: 800 100 140 nebo na internetových stránkách:

www.vegall.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
třetíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
3x Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
zatím vůbec žádný,bojí se myslivce Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
také jeden lapenSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
zatím nic,asi se bojí myslivce Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles