Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podpořme koupí dlažebních kostek vybudování bezbariérového vchodu do Centra bez bariér

16. 02. 2014 | Ze společnosti
Podpořme společně koupí zámkových dlažebních kostek vybudování bezbariérového vchodu do budovy Centra bez bariér, aby byla pro vozíčkáře a další postižené konečně v souladu s názvem – bezbariérová.

V klášteře v Nové Pace se nachází bezbariérové centrum. V tomto centru jsou poskytovány sociální služby určené zdravotně  postiženým a seniorům. Občanské sdružení Život bez bariér již svoje prostředky prostavělo na centru jako takovém a na vchod jim paradoxně nezbyly finance. Proto jeho návštěvníci používají jako vchod zadní vstup vedoucí přes dvůr, který však neodpovídá jejich potřebám. Je k němu velmi nesnadný přístup. Když jsme se o této situaci dozvěděli, řekli jsme si: „Pojďme udělat dobrou věc a zároveň prima akci pro lidi.“ Proč ne? :) Kupte si vstupenku na pivko pražského Lokálu a přispějte tak na výstavbu bezbariérového vchodu lidem, kteří Vaši pomoc ocení v jejich denním životě. Cena "vstupenky" jsou 60 Kč. Jedna kostka stojí 10 Kč a momentálně se jich hromady "nudí" v nedalekých stavebninách blízko centra.

Život bez bariérPoznejte nové přátelé, co také přišli podpořit dobrou věc a přihodili svých 6 kostek do placu. Kdo se přidá?
Veškeré vybrané prostředky za tyto vstupenky budou věnovány O.s. Život bez bariér.

O.s. Život bez bariér, slaví letos desetileté leté výročí. Pomozme jim vykročit do další desítky úspěšně!

Pokud se do Prahy nechytáte, inspirujte alespoň své kamarády a známé, kteří jsou  "pražským" zážitkům nakloněni, aby byla plocha vydlážděná získanými dlažebními kostkami co největší. Děkujeme.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Podporovaly jsme zde všichni co to jen šlo: Pomozme klikem.
Darujte dobrá věc. Kde jsou peníze od této akce?Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles