Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podzim bude plný televizních novinek

7. 08. 2010 | Televizní tipy

Původní české premiérové seriály Dokonalý svět a Okresní přebor, nejlepší česko slovenská show Talentmania, nový formát docusoap s názvem Příběhy bez scénáře, další pokračování oblíbené Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice na Nově, KINOMOL – filmy pro náročné diváky na Nova Cinema, poslední řada reality show Osbournovi na MTV či špičkové přímé přenosy fotbalu, hokeje či tenisu na Nova Sport budou patřit k hlavním tahákům podzimního programového schématu na programech rodiny Nova. Diváci se mohou dále těšit na nové řady oblíbených zahraničních seriálů a spoustu domácích i zahraničních filmových hitů.


Zcela v duchu nového sloganu „Zažijte víc“ přinese na podzim TV Nova divákům to nejlepší na televizní obrazovce. Hlavními pilíři podzimního programového schématu budou dlouho očekávaný původní seriál z módního prostředí Dokonalý svět, komediální tiskova-konferenceseriál o venkovském fotbalu Okresní přebor, show plná talentů z České i Slovenské republiky Talentmania a nový žánr docusoap pod názvem Příběhy bez scénáře. Nebudou chybět ani naše seriálové stálice Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice


Premiérové seriály z původní tvorby TV Nova


DOKONALÝ SVĚT - Seriál z prostředí redakce luxusního časopisu Grace, nejlepšího magazínu v zemi. Jedinečný televizní seriál plný haute couture, stylu glamour, luxusu a výjimečnosti. Hrdinky a hrdinové seriálu žijí život stejně nablýskaný jako jsou obálky časopisu, pro který pracují. Jejich dokonalý svět však stále více nabourávají každodenní všední starosti.


V seriálu se objeví asi stovka herců, 24 profesionálních modelek a řada známých osobností, mimo jiné topmodelka Simona Krainová či slavný fotograf Robert Vano. V hlavních rolích např. uvidíme Terezu Brodskou, Janu Hlaváčovou, Sašu Rašilova, Jitku Čvančarovou, Evu Sakálovou, Vandu Hybnerovou, Juraje Kukuru a Vojtu Dyka. O režii se podělili Tereza Kopáčová a Vít Karas.


OKRESNÍ PŘEBOR - Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu klubu SJ Houslice na vysněné cestě do vyšší soutěže. Diváci dostanou unikátní možnost nahlédnout do zákulisí průměrného fotbalového oddílu v malé průměrné vesnici s jedním krámem, jednou knihovnou a jednou hospodou.


Poznají, jaké to je vést fotbalový oddíl, spoluprožijí vítězství, prohry, ale také remízy nejen fotbalového týmu,  ale i postav samotných. Hlavní role ztvárnili Luděk Sobota, Ondřej Vetchý, David Novotný, Pavel Kikinčuk a Leoš Noha, v dalších rolích uvidíme Jaroslavu Pokornou Táňu Vilhelmovou, Pavla Nečase, Ladislava Hampla a další. Autorem projektu a režisérem je Jan Prušinovský.


talentamaniaNejlepší česko slovenská show TALENTMANIA - Další velkolepý projekt dvou nejsilnějších televizí České a Slovenské republiky je tady! Diváci TV Nova a TV Markíza se mohou těšit na velkou show, plnou těch nejlepších a nejoriginálnějších talentovaných umělců obou republik, kteří se přihlásili do česko-slovenské show Talentmania, aby všem ukázali, jaký talent v nich vězí. Vítěz, kterým se může stát kdokoliv bez rozdílu věku, pohlaví, původu, bydliště nebo národnosti, obdrží výhru 150 000 eur, tedy téměř 4 miliony korun! Pořad bude moderovat Leoš Mareš, v porotě zasednou modelka Alena Šeredová, moderátorka Adéla Banášová, zpěvák Paľo Habera a režisér Zdeněk Troška.


Nový formát docusoap - PŘÍBĚHY BEZ SCÉNÁŘE - Nový originální projekt TV Nova přináší jedinečný pohled do prostředí hokejové přípravky, špičkové nemocnice a zoologické zahrady, kde prožijeme silné lidské  příběhy, jež se vryjí do paměti. Zlatí hoši zachycují jednu sezónu týmu hokejistů,  kterým bylo v době natáčení pět až sedm let. Život na vlásku, to je série hlubokých lidských příběhů pacientů, kteří v IKEM čekají na transplantace životně důležitých orgánů. Zvěřinec mapuje úsek života lidí a zvířat v plzeňské zoo, tak, jak ho měli tvůrci možnost vidět a zažít.


Seriálové stálice


ordinaceORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ 2 a ULICE. Další premiérové díly nejpopulárnějších seriálů zůstávají na obrazovkách v pravidelných časech: všechny úterky a čtvrtky od 20 hodin patří Ordinaci v růžové zahradě 2, každý všední den od 18:30 patří Ulici. Diváky i nadále čeká spousta emocí, překvapení a humoru.


Zahraniční premiérové seriály


Do podzimního vysílacího schématu zařazuje Nova také celou řadu premiér zahraničních seriálů. Opět na nás čeká vynikající diagnostik, sarkastický Dr. House VI. Napětí zažijeme v seriálech Kriminálka Miami VII, Mentalista II, Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti X a Námořní vyšetřovací služba VII, na jiné planety se podíváme v seriálu Hvězdná brána: Atlantida I – IV a ztřeštěnou sesterskou lásku si prověříme se seriálem Co mám na tobě ráda I – IV.


Filmový podzim


Z české produkce se můžeme těšit na snímky, z nichž mnoho vzniklo v koprodukci TV Nova. Uvidíme např. Rafťáky, Na vlastní nebezpečí, Bobule, Sněženky a machry, Sněženky a machry po 25 letech nebo Takovou normální rodinku.


harry-potterZe zahraniční produkce čekají na diváky mimo jiné dva  díly proslulé ságy o čarodejnickém učni Harry Potter a vězeň z Azkabanu a Harry Potter a Fénixův řád. Všechny čtyři filmy o Indianu Jonesovi - Indiana Jones a Království křišťálové lebky, Indiana Jones a Dobyvatelé ztracené archy, Indiana Jones a Chrám zkázy, Indiana Jones a Poslední křížová výprava. Řadu snímků se Steven Seagalem, mj. Ruslan, Glimmer Man, Síla úderu či Profesionál, akční drama s Tomem Cruisem Poslední samuraj, animovanou rodinnou komedii Kung Fu Panda, akční sci-fi thriller Iron Man, a spousta dalších zajímavých filmů.


Nova Cinema


Filmový kanál Nova Cinema přinese v podzimním programu novinku v podobě filmů pro náročné diváky. V pravidelném pásmu KINOMOL každou sobotu večer uvidí např. snímky Zuřící býk, Lovec draků, Osudný den, Posedlost nebo Carmen: Divoká vášeň. Z premiérových seriálů na diváky Novy Cinemy čeká mysteriózní Hranice nemožného II a populární americký sitcom Láska s.r.o. Nova Cinema uvede na podzim také snímky z kultovních sérií James Bond a Batman a další filmy jako například Letec, Lepší už to nebude, Magnolia, Svatba mého nejlepšího přítele nebo české filmy Tankový prapor, Černí baroni, Postřižiny a mnoho dalších.


MTV


Program hudební a lifestylové televize pro mladé MTV nabídne v premiéře hrané seriály, například seriál pro teenagery ze školního prostředí Těžký časy RJ Bergera, seriál o dívce, která s humorem sobě vlastním bojuje proti hloupé středoškolské hierarchii, Jak to vidí Liz?, nebo upírskou sérii Valemont. Diváci budou moci sledovat i nové řady populárních reality show Pařba v Jersey Shore 2, Náctileté maminky 2, Příšerný rande 2, Nejlepší Americká Dance Crew 4 nebo třetí a čtvrtou řadu kultovního seriálu Osbournovi. Nebudou chybět ani přenosy udílení cen Video Music Awards a MTV Europe Music Awards.


Nova Sport


fotbalVysílání Nova Sportu bude i na podzim plné špičkových přímých přenosů. Na diváky čeká každý týden 21 přímých přenosů z nejlepších evropských i světových soutěží, což je dohromady téměř 45 hodin živého vysílání. Přineseme zápasy domácích nejvyšších soutěží Gambrinus ligy a hokejové Extraligy. Nebudou chybět ani špičkové sportovní programy UEFA Chapions League, FA Cup, NHL, KHL, NBA, NFL, ATP World Tour Series a mnoho dalších zavedených pořadů.


Internet


Zábávní videoportál nova.cz přinese kromě nových stránek podzimních formátů Okresní přebor a Dokonalý svět také poprvé v Čechách možnost sledovat zdarma akviziční seriály jako je například úspěšný americký seriál Mentalista. Na zpravodajském portálu tn.cz budou moci návštěvníci internetu sledovat živé přenosy sportovních i zpravodajských událostí. Ženský lifestylový magazín doma.cz pokračuje s velkou reality show o hubnutí a čtenářky zde mimo jiné naleznou i novinky o tvářích z obrazovky TV Nova.


Zdroj: NOVA


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
slibné, jen aby byl na to čas......
Obrázek uživatelky
profil
Nabídka na podzim vypadá zajímavě. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles