Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podzim je pestrobarevný

5. 12. 2010 | Vaše příběhy
Po dlouhých parných dnech, vystřídaných lijáky a bouřkou, se vždy těším, až začne podzim. Kdy teploty mírně klesnou a je venku hned příjemněji. Miluji, když se nám lesy začnou zbarvovat do různých pestrých barev a při pohledu z okna se díváte na tu krásnou krajinu.

Úplně nejkrásnější je, když je k tomu jasně modrá obloha. To jsem vždy tak šťastná, že mohu vytáhnout děti ven do přírody. Chodíme na procházky nejčastěji do lesa, kde se nadýcháme čerstvého vzduchu. Děti se při procházce hezky unaví a doma poté odpočíváme. O víkendu jezdíváme na vesnici a modlíme se, aby bylo opět nádherné počasí.

Na vesnici popadneme kýble a jdeme sbírat ořechy, abychom v zimě mohli péci cukroví. Po nasbírání ořechů si jdeme domů odpočinout a podívat se na pohádku nebo přečíst knížku. Odpoledne, až se s dětmi najíme, tak když je ideální počasí, nejraději vezmeme draka a jdeme pouštět draky, což se dětem moc líbí a strávíme s tím pěkné odpoledne.

Když vítr nefouká, dojdeme se synem na ranč, kde si vyčistíme naši kobylku Tarpanku jménem Džínka. A vyjdeme s ní do přírody, kde děláme krásné fotečky. Někdy místo procházky zvolíme projížďku. Džínce nasadím naše westernové sedlo, Páťu vysadím a jdeme do lesa se projít. Je to vždy moc hezky strávený den.

Mám moc ráda, že na podzim se dá pořádat spousta akcí s dětmi. Když nám počasí přece jenom nepřeje, tak sedíme doma v teploučku, pustíme si v televizi pohádky a stavíme puzzlíky anebo si prohlížíme knížky. Když si děti hrají společně bez maminky, tak si maminka sedne k počítači a kouká na novinky na CHŽ. Také ráda soutěží a doufá, že se jednou i na ni štěstí usměje a vyhraje.

Autor:snehurka

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Podzim je pestrobarevný:

Podzim je pestrobarevný
Podzim je pestrobarevný
Podzim je pestrobarevný
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda