Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podzim v novém kabátě

3. 11. 2016 | Trendy
-Komerční sdělení-

Přichází nová éra parfums.cz! Právě se totiž přejmenovalo na Notino (čtěte notýno). Ptáte se proč? Protože je nyní tato značka rozeseta po světě pod různými jmény a chce se sjednotit a starat se o vás jako jeden tým.

Pro vás se tím ale nic nemění. Notino si na svých nových webových stránkách s novým logem zachová nejen sortiment výrobků, ale i ceny, způsoby dopravy či odběrová místa. Zůstanou vám i vaše přihlašovací údaje, stejně tak jako možnost využívat slevy a poukazy z parfums.cz.

Notino chce nejen zachovat stávající nabídku produktů, ale také ji rozšiřovat. Naleznete zde dámské, pánské i dětské kosmetické výrobky, ať už se jedná o péči o pleť, líčidla, nebo parfémy. Nebude-li vám vybrané zboží vyhovovat, je vám zaručeno vrácení peněz do 14 dní od obdržení výrobku bez udání důvodu či možnost reklamace do 24 měsíců.

parfémy Notino.czPodívali jste se na e-shop a nemohli uvěřit nízkým cenám? Ty jsou ale opravdu uvedeny správně. Jako internetový obchod vám Notino nabízí produkty levněji než kamenné obchody. Máte-li pocit, že se pak nejedná o originální výrobky, i tuto domněnku vám vyvrátíme. Zboží je nakupováno u certifikovaných dodavatelů, kvalita je navíc zajištěna i statusem autorizovaného prodejce.

Neváhejte, oblečte se jako parfums.cz do nového kabátu a přivítejte s ním podzim a zimu! Zahalte se do vůně Lacoste Pour Femme, která Vás povzbudí. Zvýrazněte na sobě své přednosti, ať už jde o rudé rty, či tmavé oční linky. Vyzkoušejte trendy metalické oční stíny. Konečný look můžete doplnit třpytkami, se kterými doslova zazáříte. Vstupte do těchto chladných měsíců jako sebevědomá a smyslná žena!

Nebojte se zkoušet nové věci! Parfémy Notino vám neustále přináší novinky ze světa vůní a krásy. Inspirujte se jejich širokou nabídkou nebo tipy a radami na blogu.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Podzim v novém kabátě:

Podzim v novém kabátě
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !