Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podzimní návštěva ve wellness Horal

1. 12. 2018 | Česká republika
Návštěva wellness hotelu Horal je pro mne vždy takovým malým svátkem. Už jen doprava na místo, skrze přenádhernou beskydskou přírodu, je sama o sobě zážitkem, který v nás bydlících ve městech, vyvolává vzpomínky na bezstarostné dětství. Při projížďce poslední zatáčkou, která dává zvláště v zimním období zabrat drtivé většině návštěvníků a zejména pak jejím plechovým miláčkům, zahlédnete vstupní budovu s recepcí a kousek terasy Valašské hospůdky, kde servírují tradiční valašské speciality, které zaujmou milovníky ryb, grilovaného masa, kachních paštik ale i ty, kteří masu příliš neholdují.

Wellness hotel HoralWellness hotel Horal se nachází v malebné krajině Velkých Karlovic. Hned na první pohled vás upoutá vstup do areálu, který bývá osvětlen plameny desítek svíček, což dodá místu na jedinečné romantické atmosféře. Po uhrazení vstupného anebo předložení dárkových poukazů obdržíte čipové hodinky a vydáte se směrem k převlékárnám. My se rozhodli navštívit jak termální bazény, tak wellness svět společně s jeho procedurami.

Hned po tom, co vstoupíte do obrovské prosklené budovy s nádherným výhledem do překrásné krajiny Léskového, vás překvapí příjemná teplota, která je zvláště v zimním období opravdu žádaná. V horní části vodního světa je umístěn bazének pro menší děti. Rodiče si mohou užít bezstarostnou zábavu o patro níž  – v zábavně-relaxačním bazénu, kde je umístěna jeskyně, která přímo vybízí k relaxaci a odpočinku, nespočet lavic s masážními tryskami, bubblery a divoká řeka. Kromě tohoto bazénu je k dispozici i plavecký bazén s délkou dvacet metrů.

Součástí prostoru s termálními bazény je také vital bar se zdravými a chutnými specialitami a nepřekonatelným pivem z Karlovského pivovárku, které jinde jednoduše neochutnáte. V letních měsících je k dispozici také venkovní terasa a kurty pro nejrůznější druhy sportů.  Pro zájemce je součástí budovy i kvalitně vybavená posilovna.

Wellness Hotel HoralMožná se to nezdá, ale to nejlepší na celém Horalu vás teprve čeká. Nejzajímavější částí je jistě wellness svět, který je zařízen v dokonalé harmonii a duchu tlumených barev i kvalitních materiálů. K dispozici je rovnou několik saun. Oddychnout si můžete v parní či bylinkové sauně, vyzkoušet můžete chůzi po Kneippově chodníku, odpočinete si ve vnitřním či venkovním Whirlpool bazénku a zapomenout nesmíme ani na saunu Dome, kde se s železnou pravidelností konají úžasné saunové rituály. Samozřejmostí je i před zraky ostatních skrytá venkovní terasa s lehátky a ohňovými loučemi, která působí zvláště po setmění opravdu famózně.

saunový rituál Wellness hotel HoralPokud vás klasická sauna nudí, je na místě vyzkoušet saunový rituál ve zmíněné Dome. K dispozici je i několik ochlazovacích bazénů a vnitřní odpočinková zóna s lehátky a postelemi. Po celou dobu máte k dispozici pitnou vodu a čerstvé ovoce. Atmosféra místa je umocněna vonnými olejíčky a nespočtem svíček, které zde září.

Největším plusem hotelu Horal je nejen jeho umístění do malebné krajiny, ale nepochybně i wellness svět s jednotlivými saunami a saunovými procedurami. Když se k tomu všemu přidá ještě výtečné jídlo a valašské speciality, nenajdete na Moravě lepší místo k odpočinku.



Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
se mi líbilo
Obrázek uživatelky
profil
I pro nás daleko.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
pro nás daleko
Obrázek uživatelky
profil
moc hezké místoSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle