Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pohádkové odpoledne v zahradě Slovanského domu

14. 05. 2011 | Kultura
Slovanský dům vás zve na Pohádkové odpoledne pro celou rodinu. Pražská nákupní galerie Slovanský dům vás srdečně zve dne 21. května od 14:00hod do 19:00hod na „Pohádkové odpoledne“ pro celou rodinu. V zahradě Slovanského domu čeká na návštěvníky zajímavý program v podobě divadla, koncertů, tvůrčích dílen, klaunů, žonglérů a dětské módní přehlídky. Vstup je zdarma a pro mlsné jazýčky je vedle dalších dětských dobrot připravená i cukrová vata.

Pestrý program historicky prvního „Pohádkového odpoledne“ ve Slovanském domě nabízí aktivní zábavu v podobě dřevěné a keramické výtvarné dílny. Dětský divadelně-pohybový workshop uvede děti do magického světa divadla, a v rámci školy žonglování si mohou návštěvníci vyzkoušet slovansky-dum-zahradasvoji šikovnost a rychlou reakci. Loutkové představení „O Šípkové Růžence“ v podání Jarmily Vlčkové z Divadla U Staré Herečky, je určeno dětem od 4 do 12 let. Zajisté ale potěší i dospělé.

Kdo je krásnější? Královna nebo Sněhurka? Je myslivec krutý? A jsou trpaslíci pořádkumilovní? Myslíte si, že znáte tuto pohádku opravdu dobře? Kdo uvidí - pochopí. Loutková pohádka Sněhurka v podání divadelní skupiny LOKVAR je pro děti, které se nebojí projevit svůj názor.

Zahradou Slovanského domu bude znít hudba kapely Herky, kterou tvoří ženská část divadla Cirkus Žebřík. Jejich repertoár se skládá výhradně z vlastních písní nezařaditelného žánru na pomezí městských odrhovaček, kramářských písní a folku. Uslyšíte heligonku, akordeon, saxofon, housle, piáno a oblíbené hity této kapely.

O hudební program se dále postarají okouzlující ženské pěvecké tělísko Jelení Loje a Orchestr Posledního Dne, jenž má svůj původ v Divadle Minor.

Program doplní přehlídka luxusní dětské módy značek Dolce&Gabbana, junior, John Galliano, junior a Miss Grant. Funkce modelů se ujmou i děti z projektu Klokánek, který spadá pod Fond ohrožených dětí. „Velice nás těší, že můžeme do této zábavné akce pro děti zahrnout i ty, které osud zatím příliš nehýčkal a dát jím příležitost vystoupit před publikem na přehlídkovém mole“, říká Andrea Dobnerová.

Programem bude provázet herečka a moderátorka Ester Janečková, kterou mnozí z vás znají z pořadu „Pošta pro Tebe“. Na akci se můžete setkat i s českou top modelkou, herečkou a moderátorkou Simonou Krainovou

Nezmeškejte zábavné rodinné odpoledne v centru Prahy, které nabízí multifunkční nákupní galerie Slovanský dům.

Program pohádkového odpoledne ve Slovanském domě


14:00 Zahájení Pohádkového odpoledne - S.Krainová  + E.Janečková           
14:10 Jelení loje - kapela  
14:50 dětská módní přehlídka luxusních značek Dolce&Gabana, John Galliano, Junior, Miss Grant
15:25 divadlo u staré herečky - Šípková Růženka
16:20 Herky- kapela
17:00 divadlo Lokvar - Sněhurka
18:00 orchestr Posledního dne - kapela

Slovanský dům
Slovanský dům patří mezi významné pražské historické památky a tímto se také odlišuje od ostatních obchodních center. Jeho charakteristická architektura a duch historie z něj dělají unikátní nákupní galerii s naprosto výjimečnou atmosférou. Největší pýchou a vzácností nákupní galerie Slovanský dům je jeho rozlehlá zahrada ve francouzském stylu, která slouží k odpočinku a relaxaci všem návštěvníkům. Zkrátka oáza v srdci Prahy. V letošním roce oslavuje Slovanský dům 11. výročí od rekonstrukce objektu a jeho proměny v nákupní galerii.

Zdroj: Slovanský dům

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pohádkové odpoledne v zahradě Slovanského domu:

Pohádkové odpoledne v zahradě Slovanského domu
Pohádkové odpoledne v zahradě Slovanského domu
Pohádkové odpoledne v zahradě Slovanského domu
Pohádkové odpoledne v zahradě Slovanského domu
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !