Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Poklad z půdy se vrací i tento podzim. Jeden z předmětů se vydraží za rekordní sumu

31. 08. 2020 | Televizní tipy
Oblíbený pořad Poklad z půdy se po úspěchu předchozích sérií vrací i tento podzim. V páté řadě se mohou diváci opět těšit na moderátora Jana Rosáka a spoustu zájemců a jejich více či méně cenné poklady, které našli nejen na svých půdách. Od 31. srpna každé pondělí ve 21.35 na Primě.

Stejně jako v přechozích řadách budou v každé epizodě odborníci v doprovodu moderátora Jana Rosáka oceňovat pět starožitností od diváků. Tyto tajemstvím zahalené předměty od nich následně budou moci koupit experti-starožitníci v mini aukci. Poklad z půdy nabídne zajímavé příběhy věcí i lidí a základní návod na to, jak poznat, jestli se na vaší půdě nepráší na cenný předmět, který by ocenil nejeden sběratel. O tom svědčí i fakt, že v mini aukci první série pořadu Poklad z půdy padla i taková částka, jako je půl milionu korun! A v nejnovější sérii se objeví předmět, který bude nakonec vydražen za částku ještě vyšší!

Poklad z půdy se vrací i tento podzim. Jeden z předmětů se vydraží za rekordní sumuDo nové řady pořadu se přihlásilo přes 250 zájemců, kteří celkem přinesli přes 500 předmětů. Mezi ty nejzajímavější patřila například soška skrývající neřestný předmět nebo kabelka, kterou by její majitelé rozhodně neměli nosit ven, ale spíše ji zamknout do trezoru. Diváci uvidí i mikrofon, do kterého údajně zpívala slavná Edith Piaf. Nejmenším předmětem, na který se diváci mohou těšit, je fazole, do které je zasazena miniatura slona vyřezaného ze slonové kosti. Premiérová řada nabídne i krásné starožitné šperky, jejichž odhadní ceny se vyšplhají do rekordních výšin.

Jan Rosák: Na Pokladu z půdy mě nejvíc baví příběhy


Máte za sebou již čtyři řady, nyní přichází pátá. Pořad je u diváků stále více oblíbený, co na to říkáte?

Dělá mi to ohromnou radost a doufám, že zájem bude i nadále stoupat. Samozřejmě se vše odvíjí nejen od zajímavých starožitností, ale i příběhů, které jsou s nimi spojeny. To mě baví úplně nejvíc. Někdy se člověk dozví neuvěřitelné historky a potká zajímavé lidi, kteří se nebojí vše do detailů popsat. Právě to divák ocení.

Je nějaký příběh nebo moment, který Vám utkvěl v paměti?

Velice dobře si pamatuji určité sumy, které zazněly jako odhady našich odborníků. Na posledním natáčení se objevily například velmi drahé náušnice s brilianty a velmi vzácný náhrdelník v hodnotě několika milionů korun! V tom momentu jsem musel majitelku, která za něj chtěla alespoň 2000 Kč, rychle podepřít.

Na co se diváci mohou v nové řadě těšit?

Mohou se těšit na několik strojů, konkrétně motorek, a dokonce i na auta. Ale „auta“ v uvozovkách, protože se jedná o Velorex neboli hadrák. Ten, který při nárazu nemuchlá, ale leští, jak bylo řečeno ve filmu Vrchní, prchni! Pak tam bude samozřejmě spousta všelijakých šperků, ty jsou velice časté, ale i loutek nebo dětských hraček ve formě malého nábytku na hraní. To by se u nás doma dlouho neohřálo, protože moji vnukové jsou velice akční a všechny ty malé vyřezávané věci by brzy letěly někam do kouta.

Vzhledem k nastalé situaci se přípravy na jaře přerušily. Jak jste si užil více volna? Co jste dělal?
Vůbec jsem se nenudil. To je totiž to nejhorší, co mě může potkat. Vždy se musím na něco těšit, je to motor mého života. Měl jsem tu kliku, že jsem mohl stále pracovat v rádiu a také jsem se staral o vnuky. Chodili jsme na procházky, a jakmile to situace dovolila, vrhli jsme se i na tenisové kurty. Udržoval jsem se fit, abych během korony nezkornatěl.

Poklad z půdy se přestěhoval do nového studia, jak se Vám líbí?

Je, jak se říká, o několik cihel víš, protože je vše nové a krásné. Zázemí je taky bezvadné. Mám svoji místnost, kde můžu v klidu odpočívat a připravovat se na natáčení. Všechno je hezky po ruce.

Poklad z půdy můžete sledovat od 31. srpna každé pondělí ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Poklad z půdy se vrací i tento podzim. Jeden z předmětů se vydraží za rekordní sumu:

Poklad z půdy se vrací i tento podzim. Jeden z předmětů se vydraží za rekordní sumu
Poklad z půdy se vrací i tento podzim. Jeden z předmětů se vydraží za rekordní sumu
Poklad z půdy se vrací i tento podzim. Jeden z předmětů se vydraží za rekordní sumu
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !