Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pokračování české komedie Babovřesky 2

20. 02. 2014 | Filmové novinky
Letní komedie Zdeňka Trošky Babovřesky 2 je úsměvným obrázkem ze života v současné vesnici, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno, sleduje kupící se nedorozumění a souhry náhod, které pořádně zamotají hlavu její obyvatelům. V příběhu nechybí láska, žárlivost, závist, intriky a zejména vtipné okamžiky, v nichž se někteří i najdou.

Příběh filmu Babovřesky 2 začíná tam, kde první díl skončil: drbna Horáčková vybíhá z domu naproti mladým hokejistům, kteří přijeli navštívit svého dobrého kamaráda a spoluhráče na nedalekou chalupu, aby tu aspoň pár dní trénovali i odpočívali. Horáčkovou okamžitě napadne pozvat svou vnučku, šikovně ji narafičit sportovcům do cesty – třeba se jí nějaký všimne a holka udělá terno. Nevydrží a pochlubí se svým nápadem ostatním babkám.

Pokračování české komedie Babovřesky 2 v našich kinechZápletka se dále točí okolo pomsty Horáčkové starostovi Stehlíkovi, kvůli kterému musela opustit místo tajemnice na místním úřadě.…. do vesnice přichází kontrolor z ministerstva  a netuší, co tu na něj čeká, co všechno bude muset řešit a právě díky tomu se odehrává spousta humorných situací…

A nad tím vší bdí mladý farář s trochu netradičním a dvojsmyslným jménem….
Film Babovřesky 2 v moderním podání navazuje na tradici hrdinů nejlepších českých komedií, jaké představovaly ve své době Vesničko má středisková nebo rázovití venkované z komedie Slunce seno….

Pro komedii si tvůrci filmu Babovřesky 2 vybrali jihočeské vesničky ve stylu selského baroka – Netolice, Pištín, Záboří, Dobčice, Dříteň, Malé Chrášťany, Holašovice, Hluboká nad Vltavou. Ty jsou ústředním dějištěm příběhu, kde rozhodně nechybí svérázné vesnické postavičky v podání známých českých herců.

O tom, že některé věci ve filmu Babovřesky 2 mají reálný základ, a že vlastně všechno tak nějak vychází ze života, přesvědčuje i Zdeněk Troška. …. „Jak jsem již řekl, někteří se v tom možná i poznají. Nechybí třeba ani místní drbna “Božena Němcová“ ale i další reálná jména, která jsem tak trochu přenesl do samotného děje…“ říká režisér a autor scénáře Babovřesky 2 Zdeněk Troška.
 
Ten jak známo, rád sbírá útržky ze života obyčejných lidí a přenáší je brilantně na filmové plátno. Vždyť jeho asi nejslavnější komedie – trilogie Slunce, seno…. jsou toho jasným důkazem a při každé televizní repríze trhají divácké rekordy!

Nová komedie Babovřesky 2, je 23. filmovým počinem a desátou filmovou komedií režiséra Zdeňka Trošky. Do hlavních rolí obsadili tvůrci herce zvučných jmen: Lukáše Langmajera, Janu Synkovou, Veroniku Žilkovou, Lucii Vondráčkovou, Pavla Kikinčuka, Bronislava Kotiše a Jana Dolanského.  Dále se ve filmu ve vedlejších rolích objeví: hokejisté NHL, Jiří Pecha, Lubomír Kostelka, Jan Kuželka, Miriam Kantorková, Michal Pavlata a mnoho dalších.

Premiéra filmu Babovřesky 2 je naplánovaná na 20.2. 2014

Zdroj, foto: Falcon.cz

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pokračování české komedie Babovřesky 2:

Pokračování české komedie Babovřesky 2
Pokračování české komedie Babovřesky 2
Pokračování české komedie Babovřesky 2
Pokračování české komedie Babovřesky 2
Pokračování české komedie Babovřesky 2
Pokračování české komedie Babovřesky 2
Pokračování české komedie Babovřesky 2
Pokračování české komedie Babovřesky 2
Pokračování české komedie Babovřesky 2
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nic moc. Na začátku jsme se zasmáli, ale druhá polovina nic moc. Dívat se na dva zhulené větší část filmu mne zklamalo.
Obrázek uživatelky
profil
film jsem neviděla,ale chci se na něj podívat.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc pěkná letní komedie. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles