Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci – 2. cyklus 29.1.2018

29. 01. 2018 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky premiérovou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Další příběhy uvidíte už od pondělí 29. ledna 2018 v 16.50 hodin.

Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v novém pořadu Policie v akci řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manželi a podezření z trestných činů. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Policie v akci - 2. cyklusPONDĚLÍ


Odvážná dívka
Mladá dívka v podvečer napomene skupinu podnapilých mužů, že na veřejném prostranství odhazují prázdné lahve a dělají nepořádek. Napomenutí cizinci si to ale nenechají líbit a ženu začnou napadat. Jejich agresivita neustává ani poté, co na místo přijíždí policejní hlídka. Dívku urážejí a napadají i policisty. Skončí tak v poutech. Policisté ale varují občany, že podobná odvaha, jakou mělo mladé děvče, se jim může vymstít. Je potřeba zhodnotit, zda je situace bezpečná, a případně rovnou volat policejní hlídku.

Střelba na exekutora
Policisty přivolá muž, který tvrdí, že se k němu někdo pokouší vloupat. Z údajných lupičů se ale vyklubou exekutor a předsedkyně bytového družstva. Nemohou se dostat do bytu nájemníka, který dluží již několik let za nájem, a situaci neřeší. Byla vyhlášena exekuce, ale muž nespolupracuje, naopak se tváří, že situaci nechápe. Je zmatený a nerozumí tomu, že mu někdo chce vzít i to málo, co má. Za napadení exekutora je nakonec odvezen na policejní stanici.

ÚTERÝ


Sexuální deviant v parku
Policisté mají rutinní den, náhle dostanou hlášení z ústředny, že neznámá žena již nějakou chvilku pozoruje podezřelého muže v parku. Ten sedí na lavičce nedaleko základní školy a fotí si procházející děti. Hlídka se okamžitě vydává na místo srazu se svědkyní. Muž jejich obvinění popírá, tvrdí, že je umělec a fotky si pořizuje pro tvorbu svých obrazů. Poté, co policisté nahlédnou do jeho telefonu, zjistí, že fotografií dětí v něm má opravdu hodně. Navíc zjistí, že muž má záznam v registru za obtěžování dětí. Podezřelého proto odvezou k výslechu na stanici.

Zloděj v autě
Majitel auta vracel vozík z nákupu, když mu neznámý mladík vlezl do auta na zadní sedačky, kam řidič odložil nákup i s peněženkou. Majitel vozu si nechtěného spolujezdce ale včas všiml, zabouchl dveře a auto, které má dětské pojistky a zevnitř otevřít nejde, zamknul. Zloděj se tak náhle ocitl v pasti, má ale u sebe nůž. Policisté jej proto musí dostat ven bez toho, aby někdo přišel k újmě.

STŘEDA


Krádež psa
Starší žena jde na poštu, kde před budovou uváže svého pejska, se kterým se vydala na procházku. Když vše vyřídí, psa na místě nenajde. Nešťastná volá na policii. Při popisu pejska hlídce se do debaty vloží neznámá žena, která oznámí, že viděla svou sousedku jít domů se psem, přitom ví, že jim nedávno umřel. Policisté se vydají na uvedenou adresu situaci ověřit a zjistí, že uvedená paní má skutečně nějakého psa doma. Chvíli sice tvrdí, že pejsek je její, nakonec ale přizná, že ho u pošty odvázala, zdálo se jí, že je smutný a nikomu nepatří.

Zloděj volá o pomoc
Na policii volá muž, že jej ohrožují psi. Schoval se před nimi na stromě. S mužem je těžká domluva, není schopný uvést přesnou adresu. Hlídce se nakonec na místo podaří dorazit, překvapení pro ni ale je, že je nevolal majitel pozemku, nýbrž zloděj, který chtěl ukrást okap v době, kdy majitelé domu neměli být doma. Tip, který dostal, byl ale lichý – majitel domu na nezvaného hosta vypustil své psy a teď i s nimi čeká pod stromem, na který zloděj utekl, aby mu uštědřil pořádnou lekci. Nelíbí se mu, že mu policisté jeho výchovnou lekci kazí, podle něj je to totiž lepší než nějaké napomínání od soudu, na to zloději podle něj neslyší. Policisté nakonec zloděje vezou na stanici.

ČTVRTEK


Cizinec chce svou dceru
Policejní hlídka řeší situaci matky, která nechce vydat dítě rozvedenému otci – Brazilci. Na základě rozhodnutí českého soudu mají rodiče nařízenu střídavou péči, a malá holčička má tak právě odjet s otcem na měsíc do Brazílie. Na místě je i pracovnice OSPODu. Jak se ukáže, matka už v minulosti s předáním dcery otci potíže dělala. Teď tvrdí, že dcera je nemocná a není schopna cesty. Otec trvá na dodržení soudního nařízení a chce si dceru do Brazílie odvézt. Policie a sociální pracovnice nakonec neshledají, že by byly pádné důvody pro to, aby dítě neodjelo, a matce nařídí, aby dítě otci předala. Pokud cestu dítěti výslovně nezakáže lékař, na cestu se vydat může.

PÁTEK


Spolužačky
Policejní hlídka dostane oznámení o potyčce tří dívek v parku. Oznamovatel incidentu na místě označí dvě útočnice, které měly napadenou strhnout k zemi, tahat ji za vlasy a kopat do ní. Policisté dívky vyzvou k předložení dokladů a k podání vysvětlení. Jedna z nich uvádí, že se hádají dlouhodobě, druhá se odmítne vyjádřit. Napadená dívka hlídce sdělí, že ji kromě dnešního útoku prý obě navíc dlouhodobě šikanují ve škole. To dívky odmítají, napadená dívka je údajně ztrapnila. Obě agresivní dívky končí na služebně.

Nekolkovaný alkohol
Policie je přivolána do baru, kde host odmítá zaplatit podle něho předraženou útratu. Barman a současně majitel baru sdělí, že muž vše vypil, a ještě hostil společnost na baru. Obviněný však zaplatit odmítá, baru prý chybí označení EET a nalévá se i nekolkovaný alkohol. Policisté se rozhodnout tyto informace hned ověřit. Jak zjistí, činnost je zastavena a skutečně objeví i nekolkované láhve. Podnik uzavřou a majitele odvezou na výslech.



Sledujte pořad Policie v akci od pondělí 29.1. 2018 v 16.50 hodin každý všední den na Primě.


Zdroj, foto: FTV Prima



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle