Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 4: Krásný podvodník, agresivní řidič, vášnivá čtenářka a mnohem víc

20. 01. 2020 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Krásný podvodník

Policisté provádí běžnou hlídku v ulicích, když najednou vidí dvě ženy, jak se hádají, přičemž ta starší mlátí tu mladší, přetahují se o kabelku a hulákají na sebe. Policisté u žen zastavují a zjišťují, o co mezi ženami jde. Ukazuje se, že je to matka s dcerou, které spolu vedou spor. Dcera se obrací na policisty a hystericky jim říká, ať zasáhnou. Matka jí prý nic nedovoluje, neustále ji zamyká doma, prostě jí omezuje. Matka se s dcerou hádá, že to už přehání, ať se přizná, že jí soustavně okrádá o peníze. Dcera se brání, že to není pravda a matka se jí ptá, co to teda má v té kabelce. Vytrhne jí dceři před policisty z ruky a vyndává z ní obálku s penězi. Říká policistům, že v té obálce je třicet tisíc korun, všechny úspory, které doma má, a které dcera ukradla a chtěla je rozfofrovat s přítelem, jak se od dcery dozvěděla.

Policie v akci 4: Krásný podvodník, agresivní řidič, vášnivá čtenářka a mnohem vícDcera říká, že to tak úplně není a neustále se nervózně rozhlíží. Matka si toho všímá a najednou zaregistruje, že se dívka dívá směrem na zastávku, kde stojí muž. Ten se najednou dává na útěk, matka na něj upozorňuje a policisté ho začnou honit. Lapený chlap se brání, že jen vystoupil z tramvaje a chtěl si zaběhat, tvrdí, že nic neudělal. Matka dívky na něj okamžitě naběhne a hádá se s ním, jak může okrádat nezletilá děvčata. Je na něj dost přísná. Dcera se ho snaží zachránit, říká mu „Honzo“ a vybízí ho, aby se přiznal, na co peníze potřeboval, vysvětluje, že chtěl jen půjčit na vybavení bytu, protože ho sousedé vytopili. Muž nevypadá moc přesvědčivě. Policisté jeho lustrací zjišťují, že se nejmenuje Honza a že je v pátrání kvůli tomu, že tahal peníze z nezletilých dívek. Sedmnáctiletá aktérka příběhu je zděšená, je v šoku z toho, jak naletěla. Omlouvá se matce. Policisté si podvodníka odváží.

Agresivní řidič

Autohlídku vysílá operační středisko k autonehodě a následné rvačce, kterou nahlásila svědkyně.
Hlídka přijíždí na místo a rovnou řeší potyčku, ke které došlo mezi muži, řidiči z obou vozidel. Agresivní řidič, Jiří Dobrovský, obviňuje pravděpodobného viníka nehody, Otakara Pánka, že během řízení telefonoval. Policisté volají pro zraněného muže záchranku. Agresor se nechce uklidnit a neustále vyvolává další hádky. Oznamovatelka potvrdí, že muž telefonoval při vystupování z auta, ale zda telefonoval i během řízení, to neví. Manžel oznamovatelky pomáhá zraněnému Otakaru Pánkovi.

Vášnivá čtenářka

Knihovnice volá policii, že starší paní s taškou na kolečkách jí vybrala v knihovně knihy. Paní je záhy za rohem dopadena, má tašku narvanou knihami Agathy Christie. Ukradla je, protože její muž má dnes narozeniny a ona mu chtěl udělat radost. Žena nezapírá a do knihovny je jde vrátit.


Sledujte nové příběhy Policie v akci od 20.1. 2020 na Primě. Každý všední den v 16.50.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !