Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Policie v akci 44: Zdrogovaný automechanik, potyčka před obchodem

28. 10. 2019 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže a ženy zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.


Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Zdrogovaný automechanik

Je den. Policejní hlídka si při běžné hlídkové činnosti povšimne auta, které když je vidí, prudce mění směr. Pustí majáky a vydají se za ním. Automobil se snaží ujet, ale zabočí do slepé ulice a je nucen zastavit. Ve voze sedí řidič s mladou dívkou. Policisté ho vytěžují a zjišťují totožnost obou osob. Ukáže se, že podezřelý je automechanik z nedalekého servisu, který vyjel auto vyzkoušet. Policisté se ptají, proč tedy před nimi ujížděl, mužovo chování se jim zdá nestandartní. Muž jen říká, že zpanikařil, když viděl policii. Ale ozývá se dost rozčilená Nikola, která na něj řekne, že bere pervitin, a ujížděl proto. Policisté po něm chtějí doklady, řidičák nemá, a následně lustrací zjišťují, že má zákaz řízení, což prý v práci nikdo neví. Policisté zajišťují vůz a muže odvážejí na služebnu.

Policie v akci 44: Zdrogovaný automechanik, potyčka před obchodemPotyčka před obchodem

Policisté provádějí běžnou hlídkovou činnost. Během ní si všimnou konfliktu muže a ženy, který probíhá na chodníku před prodejnou potravin. Dvojice se přetahuje o batoh, muž se snaží ženu udeřit pěstí a utéct. Muž má zjevně navrch, ženu ohrožuje na zdraví, žena se ale nechce vzdát. Policisté vyzvou muže, který je útočný (žena se jen zuby nehty drží batohu), aby zanechal protiprávního jednání. Muž ale nereaguje, policisté ho musí za pomocí hmatů a chvatů zpacifikovat a nasadit mu pouta, aby ženu ochránili. Následně policisté zjistí, že se jedná o potyčku mezi zlodějem a majitelkou prodejny, která se rozhodla bojovat o své zboží. Muž se brání tím, že se žena zbláznila. Vymýšlí si, že zboží už v batohu měl, a to z jiného obchodu. Prodavačka spolu s majitelem v obchodě ukáží záznam z bezpečnostní kamery, který usvědčí muže, že si zboží do batohu nastrkal v jejich obchodě. Lustrací muže navíc policisté zjistí, že nekradl poprvé. Odvážejí ho na služebnu.  

Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Sledujte premiérové příběhy Policie v akci od 29.10. 2019 na TV Prima. Každý všední den v 16.50. Plus bonus: V pátek vždy to nejlepší z již natočených a vysílaných epizod.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !