Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 5: Záměna psů, tatínek opilec – a mnohem víc příběhů

27. 01. 2020 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Laura není Sára

Na linku 158 zavolá paní Švorcová, že se jí do bytu dobývá cizí muž. Hlídka na místě zjistí, že vznikl spor mezi dvěma pejskaři. Paní byla venčit svou fenku Sáru a na procházce ji obvinil mladý pán, že mu psa ukradla a že se jedná o jeho fenu Lauru. Na místě se stále dohadují a přetahují o psa. Nakonec ale do sporu vnese světlo až veterinář, kterému hlídka zatelefonuje. Ten potvrdí, že údaje v očkovacím průkazu paní Švorcové jsou v pořádku. S fenkou Sárou k němu chodí už 3 roky. Mladý mu je zklamaný, doufal, že se mu po dlouhém hledání podařilo psa nalézt.

Policie v akci 5: Záměna psů, tatínek opilec – a mnohem víc příběhůDceři došla trpělivost

Na tísňovou linku volá patnáctiletá dívka kvůli tomu, že je její táta opilý a agresivní. Útočí na všechny doma, včetně dětí a manželky a stihl už rozbít i nějaký nábytek. Dívka se bojí, že se stane něco horšího a prosí policisty o příjezd. Hlídka jede prověřit situaci, pár metrů před danou adresou stojí nastartovaný vůz a jemu v cestě žena – jako by mu bránila v odjezdu.Když žena vidí policisty, je překvapená, co tam dělají, říká, že to je auto jejího manžela, který právě někam utekl. Žena se ptá, jestli je přivolala její dcera? Pak uvádí, že to neměla dcera dělat, protože manžel jen přebral po svých narozeninách. Omlouvá ho, že je toho na něj moc, a tak se opil a pak vyváděl. Popírá ale, že by byl agresivní, přiznává jen, že chtěl ujet autem, a tak si mu stoupla do cesty, aby odjet nemohl a v opilosti někoho nezajel. Dále říká, že je asi někde vzadu v ulici, že je slepá a jinam tedy utéct nemohl.

Přeparkuje auto, aby se danou ulicí dalo projet.

Policisté jdou prověřit zadní část ulice, kde najdou opilého chlapa, jak strká do mladé dívky, která v důsledku toho před chvílí upadla, takže jí teče krev z ruky. Dívka děkuje policistům, že přišli, otec na ní ječí, co si to dovoluje na něj volat policisty. Dívka říká, že otec pije často a matka je na něm finančně závislá, takže se ho zastává, i když terorizuje celou rodinu. Dívka taktéž říká, že už v minulosti volala na linku bezpečí, ale že by nerada končila v dětském domově jen proto, že má divného otce, tak je ráda, že ho nachytali při činu. Na místo přichází matka, nejdřív dceru seřve, co to způsobila, pak když vidí, že krvácí, protože do ní otec strkal, své dceři se omlouvá. Policisté s dívkou vše zadokumentují. Rozzuřeného otce, kterého „zradila“ jeho vlastní rodina, odváží policisté v poutech na záchytku. Dcera půjde na nejbližší stanici nahlásit napadení.


Sledujte nové příběhy Policie v akci od 27.1. 2020 na Primě. Každý všední den v 16.50.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !