Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci: Když hlídá unavená babička, zloději vraku

24. 06. 2019 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci.

Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže a ženy zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.
Páteční díl vždy nabízí to nejlepší z Policie v akci. Sledujte, jaké příběhy získaly největší pozornost v uplynulých obdobích.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Policie v akci: Když hlídá unavená babička, zloději vrakuZatoulaná holčička

Je den. Na tísňovou linku volá starší muž, Antonín, že právě na ulici našel malou osamělou holčičku, která volá maminku. Na místo okamžitě vyráží policejní hlídka. Když policisté dorazí, Antonín na ně čeká, holčičku drží za ruku a popisuje, že se mu zdálo divné, že jde úplně sama po ulici a že za tu dobu, co tady s ní na policisty čeká, ji nikdo nehledal. Ukazuje směr, odkud přišla. Předává jim holčičku a omlouvá se, že pospíchá na schůzku, odchází. Policisté toho z holčičky moc nedostanou, je malá, jen říká, jak se jmenuje.

Policisté se s holčičkou vydají směrem, odkud měla přijít. Po chvilce, když jdou okolo vchodu do jednoho z domů, právě vychází ze dveří nějaká žena, Marie. Když vidí holčičku, zdraví ji a vyděšeně se ptá policistů, co se stalo. Říká policistům, že se dívenka jmenuje Sýkorová a bydlí s rodiči tady v domě, říká jim i ve kterém bytě. Policisté zvoní u dveří. Otevírá žena v domácím oblečení, Lucie, a když vidí dceru s policisty, vyděšeně dceru objímá a ptá se policistů, co se proboha stalo.

Ukáže se, že ji hlídala maminka Lucie, tedy babička, prý s ní byla na hřišti hned vedle domu. Lucie je vyděšená, co se asi mamince stalo, prosí policisty, jestli by šli s ní. Všichni se urychleně přesouvají na hřiště, kde na lavičce sedí žena, opírá se o opěradlo a má zavřené oči. Lucie zděšeně vykřikne, že to je její maminka a rozeběhne se k ní. Nakonec se ale ukazuje, že Anna jen spala. Policisté Annu poučí, že nemůže zodpovídat za dítě, když se na to necítí, a odjíždějí.

Gang zlodějů

Linku 158 zavolá anonymní oznamovatel, že někdo za bílého dne vykrádá auto. Na parkovišti u sídliště se opravdu nalézá otevřené auto a u něj je hlouček dětí. Někteří utečou a zůstanou dva kluci, kteří v autě sedí a hrají si na to, že někam jedou. S policisty komunikují, žádný strach nemají. Auto je jejich táty, je nepojízdné a tak jim dal klíčky, ať si s ním hrají. Nevypadá to, že by kluci lhali, ale přesto s nimi jede hlídka domů, aby vše ověřila. Otec vše potvrzuje, na opravu vraku nemá peníze. Hlídka ho upozorňuje, že auto nestojí na ideálním místě a měl by ho přeparkovat nebo dokonce nechat ekologicky zlikvidovat.

Sledujte od 24. června na TV Prima. Každý všední den v 16.50


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !