Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Policie v akci: Kolo a osudná léčka, Míšova dcera a pohled do minulosti

17. 06. 2019 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci.

Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže a ženy zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.
Páteční díl vždy nabízí to nejlepší z Policie v akci. Sledujte, jaké příběhy získaly největší pozornost v uplynulých obdobích.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Policie v akci: Kolo a osudná léčka, Míšova dcera a pohled do minulosti Kolo a provaz

Na linku 158 zavolá muž, že je na kraji parku v Praze a údajně chytil zloděje kola. Muže zadržuje a žádá okamžitý příjezd policie. Na místo vyráží autohlídka policie. Oznamovatel na ně mává, je to asi dvacetiletý mladík. Vysvětluje policistům, že mu před pár dny někdo zcizil kolo tady v okolí, a tak se podíval na internetu a naučil se léčku na zloděje. Policisté objevují na místě ležící kolo a vedle něj druhého muže se zlomenou nohou. Muž prosí policisty o zavolání záchranné služby, má bolesti. Ukazuje na mladíka a obviňuje ho z ublížení za zdraví. Mladík sebevědomě vysvětluje, že si opatřil starší kolo a přivázal ho lankem k lavičce. Schoval se ve křoví, až k místu přišel muž, nasedl na kolo a rozjel se pryč.

Lanko se napnulo a muž přelétl přes řídítka, při čemž si patrně „zloděj“ (dle mladíka) zlomil nohu. Zraněný muž na mladíka reaguje, že rozhodně kolo ukrást nechtěl. Chtěl ho naopak dovézt na nejbližší policejní stanici, aby kolo odevzdal jako nález. Obviňuje mladíka, že mu odmítl zavolat záchrannou službu. Prosí policisty o zavolání záchranky. Policie volá záchrannou službu a vyslýchá mladíka, proč muži neposkytl pomoc. Mladík dostane strach. Uvědomí si, že situace svědčí proti němu. I kdyby chtěl muž kolo ukrást, mladík mu svým činem způsobil zranění a důkazy jsou proti němu. Rychle se vymlouvá, že muži nevěřil, a že ho musel tady držet do příjezdu policie.

Míšova dcera

Na linku 158 volá anonym, že se někdo snaží násilím dostat do bytu. Když přijede hlídka na místo, najde tam muže, který má v bytě trvalé bydliště, ale nemůže se ta dostat. Zní to spíš jako případ pro zámečníka. Pravděpodobné vysvětlení je, že dcera, která odcházela do školy, zabouchla klíče, které nechala v zámku. Než ale hlídka odjede, podávají se dovnitř bytovým kukátkem a zjistí v chodbě pohyb. Následně otevře dívka, která tvrdí, že jí bylo špatně a tak do školy nešla. Nakonec usnula a bouchání neslyšela. Vypadá to, že se vše vyřešilo a že to ani nebylo žádné drama. Muž si ale v chodbě všimne bot, které jemu, ani dceři nepatří. Zjistí, že u dcery v pokoji se schovává mladík a je z toho pěkně rozzuřený. Dceři ještě nebylo ani 15 let. Hlídka radši mladíka odvádí a poučí ho, aby byl ohledně fyzických kontaktů s dívkou opatrný a nezahrával si se zákonem.

Sledujte od 17. června na TV Prima. Každý všední den v 16.50


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !