Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci: Nešťastná žena, sňatkový podvodník, youtubeři v hračkářství

23. 09. 2019 | Televizní tipy
Sledujte od 23. září na TV Prima. Každý všední den v 16.50. V pátek vždy to nejlepší z již natočených a vysílaných epizod.

Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže a ženy zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. Páteční díl vždy nabízí to nejlepší z Policie v akci.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Nešťastná žena

Je všední den. Na tísňovou linku volá muž, šéf Anny, že o ni mají všichni v práci strach, protože se poslední dobou chovala podivně a vypadala, že je na tom psychicky špatně a nepřišla do práce. Diktuje policistům její jméno i adresu. Když policisté dorazí do domu a hledají Annin byt, jde okolo sousedka, Marie. Hned se iniciativně policistů ptá, koho hledají a jestli jim může pomoct, a pak jim sděluje, že dnes Annu viděla, že se jí ale vůbec nezdála. Policisté bouchají a ťukají, ale dlouho se nic neděje. Nakonec jim Anna přijde otevřít, je ale bledá a úplně apatická, skoro policistům neodpovídá. Najednou zvenku přichází Lucie, Anny sestra a vyděšeně se sestry ptá, co se stalo. Je plná elánu, vysvětluje policistům, že se jí Anna neozývala, tak ji přišla zkontrolovat. Anna se snaží všechny posílat pryč, ale je strašně podivná, a nakonec se sesune na zem, všude jsou vidět plata od léků. Lucie nešťastně vysvětluje policistům, že Anny přítel před týdnem zemřel na leukémii. Přijíždí RZS a začne Annu ošetřovat, hlídka může odjet.

Sňatkový podvodník

Na linku 158 volá žena, že potřebuje, aby jí strážníci přispěchali na pomoc. Informuje dispečink o tom, že přes výlohu kavárny viděla muže, který ji v minulosti okradl o peníze.  Když strážníci přichází do kavárny je muž právě na ochodu. Žena se ho snaží zastavit a vysvětluje strážníkům, že je to ten muž, co jí okradl o peníze. Muž se brání a tvrdí, že ženu vůbec nezná a že ho z jemu neznámých důvodů začala otravovat. Chce za každou cenu odejít. Policisté ho ale vyzvou k doložení dokladů. Žena policistům osvětluje svůj příběh. Vypráví o tom, že se s mužem seznámila přes seznamku. Nejdříve byl velmi galantní a pozorný, začali spolu chodit a po pár týdnech ji požádal o menší částku. Pak ji požádal o další, s tím že peníze brzy vrátí. Pak se s ní dokonce zasnoubil, aby z ní nakonec vyloudil další a již pro ni poměrně vysokou částku 20 000 Kč. Ona mu věřila a peníze mu půjčila a pak ho už nikdy neviděl. Nahlásila vše na policii. Jeho totožnost byla ale falešná a jí se nepodařilo až do dnešního dne ho nalézt. Vychází ale najevo, že jde o podvodníka, který přes seznamku mámí od ženy peníze, které jim pak již nikdy nevrátí. Policie odvádí muže k výslechu.

Youtubeři v hračkářství

Ve večerních hodinách přijde oznámení od prodavačky, že se někdo vloupal do hračkářství. Policisté jedou na místo a zjišťují, že v obchodě jsou dva youtubeři, kteří své nezákonné dobrodružství dokonce vysílají živě. S policisty nijak nespolupracují a tváří se, že netuší, v čem je problém. To jim ale podrobněji vysvětlí policisté na služebně.


Sledujte od 23.9. 2019 na TV Prima. Každý všední den v 16.50 hodin.

V pátek vždy to nejlepší z již natočených a vysílaných epizod.



Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !