Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci: Plazi na útěku, jízda v nouzi, mluvící kontejner

20. 05. 2019 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci.

Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže a ženy zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Policie v akci: Plazi na útěku, jízda v nouzi, mluvící kontejnerPáteční díl vždy nabízí to nejlepší z Policie v akci. Sledujte, jaké příběhy získaly největší pozornost. Tentokrát se vrátíme k případu, kdy prarodiče kryjí svého vnuka, který utekl z výchovného ústavu. A ten? Rodinných vazeb ani pomoci si vůbec neváží.


Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Hadi
Hlídka 102 je přivolána do bytu, kde se údajně nacházejí jedovatí hadi. Ty opravdu v bytě objeví, jeden je v ložnici a druhý v obýváku. Hadi nejsou nijak útoční, ale přesto z nich mají majitelé bytu strach. Obavy mají i policisté a proto se rozhodnou, že zavolají odchytovou službu. V tom ale zvoní sousedka a říká, že její dcera špatně zavřela dveře terária a jejich hadi utekli. Nejsou jedovatí a ona je zkušeně chytí a odnáší. Sousedům se velmi omlouvá a slibuje, že se to už nestane.

Jízda v nouzi
Policejní hlídka při běžné hlídkové činnosti chtějí zkontrolovat vozidlo. Řidič ale výzvy „STOP“ uposlechne až po delší době a stavět se mu evidentně příliš nechce. Když přece jen zastaví, tvrdí, že veze do porodnice rodící manželku. Ta je opravdu na sedadle spolujezdce a tvrdí, že spěchají. Muž se chová podivně, nemá v pořádku doklady, z registru hlídka zjistí, že má zákaz řízení a navíc má pozitivní test na zakázané látky. Na brzké propuštění to nevypadá. Hlídka proto zavolá Záchranku, aby se o rodičku postarali. Když ji Záchranáři naloží do auta, zjistí, že žena těhotenství jen předstírala a měla pod bundou nacpanou deku. Podle jejích slov chtěla manželovi pomoct a doufala, že když ji uvidí hlídka „rodit“ pustí je a nebudou problémy. To se ale nestalo a na policejní stanici jedou oba.

Mluvící kontejner
Policisté jsou zavoláni ke kontejneru na oblečení pro charitu, protože se z něj ozývá mužský hlas a volá o pomoc. Policii zavolá svědkyně – starší žena, která se sice snažila dovnitř nakouknout, ale nikoho nevidí. Policie dorazí na místo, ohledá kontejner a opravdu slyší zevnitř vycházející hlas, který prosí, ať jej vytáhnou ven. Když zkusí nahlédnout dovnitř, nikoho nevidí, ale všimnou si, že v kontejneru něco svítí. Hlas je navede a prozradí, že mají hledat tablet. Zjistí, že to tablet celou dobu mluví – probíhá na něm totiž hovor s majitelem, kterému byl odcizen. Majitel tabletu celou situaci osvětlí – zjistil, že mu někdo z batohu ukradl tablet, ale jelikož v něm má datovou simkartu a může se na tablet dovolat přes Skype, tak to zkusil. Zloděj hovor přijal, a když na něj začal majitel hovořit a žádal ho o vrácení, lekl se a přístroj zahodil. Majitel zůstal dál připojený a doufal, že když bude volat o pomoc, nakonec někdo tablet vytáhne a vrátí mu ho. Majitel také policii popíše. Policii navede na místo, kde se muž často zdržuje – na nedaleké vlakové nádraží.

Sledujte od 20. 5. 2019 na TV Prima. Každý všední den v 16.50


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !