Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci: Probuzená mrtvola, ukradená kabelka a další zajímavé příběhy ze života

22. 04. 2019 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci.

Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže a ženy zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. Páteční díl vždy nabízí to nejlepší z Policie v akci. Sledujte, jaké příběhy získaly největší pozornost. Tentokrát se vrátíme k případu hororu v parku.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Policie v akci: Probuzená mrtvola, ukradená kabelka a další zajímavé příběhy ze života Probuzená mrtvola

Na linku 158 volá naprosto vyděšená Daniela Bartáková, že se právě nachází u hřbitova. Když toho dne pracovala na hrobě manžela, náhle zaslechla podivné zvuky z vedlejšího hrobu. Žena je přesvědčena, že se jednalo o nějaké volání o pomoc a žádá příjezd hlídky. Vozidlo je tedy k Bartákové vysláno. Policisté si historku Bartákové vykládají realisticky a sami jsou zvědaví, co je na místě čeká. Před hřbitovem se setkávají se svědkyní, která je úplně otřesena. Žena je přesvědčena, že z vedlejšího hrobu někdo volá o pomoc. Svědkyně, která je k smrti vystrašená, je opatrně vede na místo a vše jim ještě jednou popíše. Následně se do ticha skutečně rozhostí podivné zvuky, které na chvíli ve všech přítomných pozastaví dech. Napjatou situaci rozseknou až policisté, kteří si nejdřív důkladně prohlédnou hrob, následně se však podívají také do přilehlého křoví. Jaké je to pro ně i vdovu Bartákovou překvapení, když je zde nalezen podivný, opilý muž, obklopen několika lahvemi levného vína a vydává ze spaní děsivé zvuky. Policisté se tedy rozhodnou nadmíru opilého muže odvézt ze hřbitova přímo na záchytnou stanici.

Ukradená kabelka

Ve večerních hodinách oznámí mladá žena na dispečink, že byla přepadena a dva muži jí ukradli kabelku. Muže dokáže poměrně dobře popsat a ví, jakým směrem utíkali. Hlídka s ženou nasednou do auta a jedou propátrávat okolí. Po chvíli je žena zahlédne a hlídka je začne pronásledovat. Muži se schovají do přilehlého prázdného domu. Po chvíli v několikapatrovém prázdném domě na jednoho z mladíků narazí a nakonec na půdě domu zpacifikují i druhého pachatele. Ten jim předá i kabelku. Pro tentokrát vše dopadlo dobře, i když to byla akce plná adrenalinu.

Horor v parku

Na linku 158 volá ve večerních hodinách seniorka a oznamuje, že byla na večerní procházce se svým pejskem v lesoparku Kamýk, kde na ni z křoví vyskočil člověk v děsivé masce krysy a značně ji vystrašil. Opodál stál prý další člověk s kapucí na hlavě a vše točil na mobil. Seniorka se k smrti vyděsila a utíkala domů. Udělalo se jí zle od srdce, musela si vzít prášek… Pak se rozhodla zavolat na policii. Policisté vyjíždějí na adresu seniorky, aby vše prověřili. Paní na ně čeká před domem, a popíše jim událost a místo, kde se celá situace odehrála. Policisté se vydávají na průzkum. Je už tma, místo, které popsala seniorka, není osvětlené. Na policisty skutečně vyskočí z křoví člověk v masce krysy. Když si uvědomí, že narazil na policejní hlídku, zarazí se a na výzvu policie se sundá masku. Ukáže se, že je to asi 16-ti letý kluk.

Poblíž je i jeho kamarád, který uteče. Není jasné, co se tu vlastně děje. Policisté chlapce legitimují a žádají vysvětlení, chlapec tvrdí, že šlo jen o žert. Kluci viděli podobná videa na internetu, a tak se rozhodli je napodobit. Jeden z nich děsil kolemjdoucí v krysí masce a druhý točil na mobil jejich reakce. Jméno svého kamaráda však chlapec s maskou nechce prozradit. V tu chvíli se vrací druhý chlapec, ve kterém se hnulo svědomí a rozhodl se v tom kamaráda nenechat. I on vysvětluje, že chtěli videa pověsit na internet, nic zlého tím prý nemysleli. Také on ukazuje policii doklady. Policisté jim sdělí, že dostali oznámení od jedné starší paní, kterou vyděsili k smrti a chlapce upozorní, že takové leknutí může mít fatální následky. Příště ať si vymyslí nějakou normálnější zábavu. Pak chlapce pošlou domů s tím, že o jejich „zábavě“ budou informovat rodiče.

Sledujte od 23. dubna na TV Prima. Každý všední den v 16.50

Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !