Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci: Topený muž, dítě v restauraci a přepadený krám

5. 11. 2018 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže a ženy zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Topený muž

Na 158 volá anonym, že si všimnul podivné potyčky na břehu Vltavy, uvede přibližnou adresu a popíše místo. Když policie dorazí, nikoho zde již sice nenachází, ale slyší vzdálený křik. O pár set metrů dál už vidí tři muže v řece, kteří se perou. Evidentně se dva snaží jednoho ve vodě utopit. Policie zakročí, útočníky chvíli honí, podaří se jí ale dostihnout oba. Topený muž se sám dostane na břeh a vypadá, že je nakonec v pořádku, raději mu ale i tak zavolá hlídka záchranku. Jak topený muž vysvětluje, měl s dvojicí potyčku v hospodě ohledně neshody názorů na přistěhovalce a celkově kvůli politice. To ale netušil, že je alkohol a jejich rozhovor vyprovokoval natolik, že když odešel, sledovali ho, pak ho napadli, a nakonec dokonce začali topit.

Policie v akci: Topený muž, dítě v restauraci a přepadený krámDítě v restauraci

Policie dostane oznámení o malém chlapci, který již delší dobu sám sedí v jednom restauračním zařízení. Na linku 158 zavolá provozní podniku, které je podezřelé, že je chlapec v podniku dlouho bez dospělých, a navíc už od dopoledne, kdy měl být určitě ve škole. Přivolané hlídce se chlapec nejprve vymlouvá, vymýšlí si, že čeká na rodiče. Nakonec ale přizná, že byl opravdu za školou, protože se bál zkoušení, a teď nechce jít domů, protože se bojí otce. Uvede, že na něj otec kvůli špatnému prospěchu křičí a zamyká ho na dlouhé hodiny v pokoji (bez pití, jídla či možnosti dojít si na toaletu). Policie chlapce odvede domů na základě údajů, které jim poskytl. Chlapce si přebere otec, kterého synovo záškoláctví rozčílí a syna ještě před zraky policistů pošle do jeho pokoje, aby se učil. Muž následně policistům bez okolků přizná, že synovi často napaří domácí vězení. Uvede, že na tom nevidí nic špatného. Policisté se ale začnou zabývat tím, zda chlapce psychicky netýrá.

Přepadený krám

Policejní hlídka je přivolána k případu přepadení obchodu. Tam zloděje ještě přistihnou, dívku-zlodějku zpacifikují na místě, ale komplic uteče. V přilehlém domě, ho však policisté objeví, a jelikož je ozbrojený, musí zasáhnout s pomocí slzného plynu. Proti tomuto zásahu už nemá muž šanci. Oba zloději skončí v poutech na policejní stanici.

Pořad Policie v akci sledujte každý
všední den na Primě v 16.50 hodin


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !