Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci: Vše pro vyšší sledovanost, kolaps v hračkářství a mnohem víc

21. 01. 2019 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže a ženy zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Dron nad soukromým pozemkem


Policie v akci: Vše pro vyšší sledovanost, kolaps v hračkářství a mnohem vícPetr Zvěřina, kterého si diváci pamatují z první série VyVolených, oznámuje na linku 158, že na jeho zahradu spadl dron. Obává se, že by ho někdo mohl sledovat. Hlídka tedy okamžitě vyráží na místo. Policisté se na místě setkají s youtubery, na které již několikrát při svých službách narazili. Chlapci si mysleli, že video s natočeným Petrem Zvěřinou zvýší sledovanost jejich videí na youtube. Na místě ale mohou být obviněni z nedovoleného vniknutí na pozemek. Jak policisté tento případ vyřeší?

Kolaps v hračkářství

Hlídka je přivolána do hračkářství, protože prodavačka si všimla malého chlapce, který je tam delší dobu sám. Chlapec je komunikativní, ale neví, kde je maminka. V tu chvíli přijde jiná prodavačka, že našli na záchodě ležet mladou ženu. Je to maminka chlapečka, které se udělalo špatně - a omdlela. Policistům se naštěstí podaří dveře od toalety otevřít a zavolají záchranku. Hlídka upozorňuje všechny, kdo se starají o malé děti, aby si v případě, že se jim dělá špatně, okamžitě zavolali záchranku, či kontaktovali linku 158, která jim je schopna přivolat další pomoc.

Pořad Policie v akci sledujte od 21. ledna na TV Prima. Každý všední den v 16.50


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles