Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci – 1. cyklus - 22.1.2018

22. 01. 2018 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky premiérovou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Další příběhy Policie v akci uvidíte už od pondělí 22. ledna 2018 v 16.50 hodin.

Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v novém pořadu Policie v akci řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manželi a podezření z trestných činů. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Rvačka seniorek - Policie v akciPONDĚLÍ


Rvačka seniorek
Na tísňovou linku volá náhodný svědek s oznámením, že na poliklinice se do sebe pustily dvě starší dámy a vypadá to vážně. Policejní hlídka, která byla poblíž, na místě skutečně najde dvě seniorky doslova v akci. Jedna z nich leží na zemi, drží se za hlavu a snaží se zvednout, druhá zuřivě vytahuje ze stojanu výtisky novin a dává je do tašky. Napadená žena tvrdí, že ji druhá seniorka zničehonic odstrčila tak silně, až upadla. Policisté chtějí situaci uklidnit, obviněná seniorka chce ale místo nenápadně opustit. Na naléhání policistů přizná, že všechny výtisky novin vzala ze stojanu schválně, jsou zadarmo, a navíc obsahují kupony na velkou slevu jídla, které si z nich chtěla vzít. Do druhé ženy prý strčila neúmyslně, aniž by tušila, že to povede k pádu. Provinile se ale za své chování necítí.

Nebohá seniorka
Policejní hlídku přivolá vyděšená sousedka, která slyší ve vedlejším bytě podezřelé zvuky. V bytě tam prý žije sama starší vdova. Policisté dorazí v pravý okamžik, v bytě totiž najdou lupiče, který seniorku ohrožuje a pokouší se ji obrat o úspory. Napadená žena mu otevřela v domnění, že se jedná o návštěvu rodiny.

ÚTERÝ


Kyberšikana
Nešťastná matka čtrnáctileté dcery volá na policii s podezřením, že její dceru někdo šikanuje přes mobilní telefon a počítač. Policisté zjistí, že dívka je momentálně v nemocnici, kde skončila poté, co se pod tíhou tzv. kyberšikany pokusila sáhnout si na život. Z profilu dívky na sociální síti je policistům zřejmé, že je na něm nevhodný obsah, který neuráží jen dívku samotnou, ale i její spolužáky, kteří se od ní odvrátili. Falešné profily nechají policisté prověřit a zanedlouho zjistí, kdo se skrývá pod ID dívčina počítače. Hlídka si získané informace jede ověřit do domu spolužačky. Matka spolužačky o žádném nevhodném chování své dcery neví a stydlivá, nemluvná dívka jim také nejdříve nechce nic přiznat. Když ale policistům povolí kontrolu svého počítače, ukáže se, že mladé děvče má založenou celou řadu profilů na sociálních sítích a z konverzací, jež si nestačila vymazat, vyplývá, že její útoky byly zaměřené především na její spolužačku, která se z toho zhroutila. Pod tíhou výčitek se mladé děvče dozná a je odvedeno k výslechu.

Skokan
Policisté přijmou oznámení, že na Štefánikově mostě je nejspíš sebevrah, který se chystá skokem ukončit život. Žena, která hlídku přivolala, se mezitím s mužem snažila komunikovat. Kvůli dluhům od něj prý odešla těhotná přítelkyně. Po příjezdu na místo se s mužem snaží vyjednávat také policisté. Při podávání cigarety, kterou mu nabídli, se jim ho povede strhnout k sobě a přivolají záchrannou službu.  

STŘEDA


Zlodějka líčidel

Patnáctiletou dívku načapala prodavačka při krádeži několika různých líčidel. Dívka se snaží s prodavačkou domluvit a chce všechno vrátit, dokonce slibuje, že už to nikdy neudělá. Prodavačka se ale nenechá obměkčit a přivolá policii. Dekorativní kosmetika, kterou se dívka pokoušela ukrást, měla podle ní totiž vysokou hodnotu. Na místo je záhy přivolána také dívčina matka. Ta od dcery vyslechne překvapivé zdůvodnění jejího činu. Zakazuje jí prý se líčit, což mladou dívku trápí, protože si mezi spolužačkami připadá ošklivá a nechce ji žádný kluk. Matka je rozčilená a dává najevo, že se za svou dceru stydí. Celá situace ji navíc ale zdržuje a chce ji co nejrychleji uzavřít. Dceři uštědří před policejní hlídkou pár výchovných pohlavků a slíbí, že se postará o to, aby se to vícekrát neopakovalo. Škodu na místě uhradí, kosmetiku ale nechá prodavačce.

ČTVRTEK


Noční kutil
Strážníci městské policie zastihnou na ulici muže, který dělá něco s dopravní značkou „zákaz zastavení“. Strážníci se nejprve domnívají, že muž chce značku ukrást, ukáže se ale, že jeho úmysl je zcela opačný. Muž má vedle sebe na zemi kromě značky klíč a další nástroje potřebné k montování dopravních značek. Strážníkům tvrdí, že značku našel někde pohozenou. Neutěšená situace s parkováním v jejich ulici, kvůli které nedávno prošvihl i fotbalový zápas svého oblíbeného klubu, jej vyprovokovala k tomu, aby se o situaci s nemožností zaparkování v blízkosti svého domu postaral sám. Jeho pokus o úpravu dopravního značení tak budou řešit správní orgány.

Žena s motorovou pilou

Policejní hlídka je přivolaná do zahrádkářské kolonie, kde prý žena ohrožuje muže motorovou pilou. Jak na místě policisté zjistí, jedná se o partnery a život ohrožující situaci vyvolalo podezření z nevěry. Partnerka přišla na to, že se ji muž snaží podvést, a rozhodla se situaci řešit radikálně a po svém. Naštěstí se nikomu nic nestalo, ale policisté ženu odvezou na služebnu a její čin bude kvalifikován jako pokus o ublížení na zdraví.

PÁTEK


Výběr nejzajímavějších případů pořadu Policie v akci

Policisté budou řešit sousedské spory, nevěrnou manželku, krádež v posilovně či prověřovat podezřelý vozík.




Sledujte pořad Policie v akci od pondělí 22.1. 2018 v 16.50 hodin každý všední den na Primě.


Zdroj, foto: FTV Prima



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle