Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pomoc, srazila se mi skříň

2. 10. 2008 | Trendy

Oblékat se vkusně, nechat vyniknout svou postavu a respektovat přirozený vývoj je jako líbání: rozhodně příjemné, když se to naučíte.
Dobrá zpráva je, že i bez pravidelného tréninku se toto umění nezapomíná.


Ale dříve než odtajníme spojence stylu, kteří ve zralém věku doprovázejí
každou ženu, je nezbytné prověřit náš šatník s nesmlouvavou chladností odstřelovače. Což se snáz řekne a hůř udělá, protože na rozdíl od jogurtu zapomenutého v ledničce nemají oděvy dobu spotřeby vyznačenou na obale a neexistují plísně či odéry, které by nás na to svou nevítanou přítomností upozornily.

trička-na-ramínkách

Nemluvě o naší jemné a citlivé duši, která dokáže vytvořit chorobně
pevné pouto dokonce i k džínům s rovnými nohavicemi a zipy u kotníků a k neskutečným – a ne náhodou navždy zapomenutým– ramenním vycpávkám z osmdesátých let. Situace je však taková, že jednoho dne by je nějaký návrhář z nedostatku inspirace mohl opět zavést do módy (osobně doufám, že nikoho neosvítí ten prokletý nápad opět mě proměnit v hráče amerického fotbalu…).

Problém oděvů s prošlou záruční lhůtou je, že si jich všimnou všichni kromě toho, kdo je má na sobě. Jsou jako skvrna na pohovce, které si díky každodennímu soužití s ní už ani nepovšimneme.

Proto nastal okamžik na nelítostný zásah. Vyhraďte si na to toužebně očekávané sobotní dopoledne, vypněte mobil, zesilte hudbu (něco ostřejšího jako I Will Survive od Glorie Gaynorové) a rukávy si vyhrňte s vědomím, že to, co dnes dokončíte, vás v příštích ránech ušetří zpoždění a stresu.Poté, co vašima rukama prošlo i to nejméně povědomé tričko, s nezlomnou rozhodností vyřaďte všechny kusy, co „jakž takž ujdou“, které jste už alespoň rok neměla na sobě, nebo dokonce náleží k vašemu již dávno minulému životu/věku/váze. Jednoduše si nechte jen to, v čem se cítíte skvěle nyní

různé prádloDo jakési zóny první pomoci naopak umístěte oděvy, které se dají drobným zákrokem zachránit a kterým je možno doplnit chybějící knoflíky, vyměnit rozbité zipy a zašít párající se lemy. A uložte si nanejvýš dvoutýdenní lhůtu na to, abyste je odnesla ke švadleně.

Tenká drátěná ramínka – odpovědná za vytahané hrby na ramenech
vašich drahocenných úpletů, co teď připomínají zástup velbloudovitých
– jen čekají, až je vrátíte do čistírny. Místo nich si zasloužíte drobnou investici do ramínek hodných tohoto názvu – různě silných a z materiálu, který vám bude vyhovovat (plast barevný, průhledný nebo luxusní dřevo). Měla byste si dát záležet, aby byla všechna zavěšená ve stejném směru, nejlépe s háčkem otočeným dovnitř, protože
i tato drobnost zkracuje dobu potřebnou k rannímu oblékání.

Pokud máte k dispozici manželskou postel nebo profesionální kovový věšák – jeden z těch, co jsou k vidění v show roomech – můžete přistoupit k fázi B a pobavit se při vytváření dokonalých kombinací, které se kvalifikují na to, aby v nadcházejících měsících setrvaly v čele vaší módní hitparády.

Je libo reportáž? Využijte příležitosti a zvěčněte si je buď polaroidem,
nebo vaším nerozlučným digitálním fotoaparátem. V duchu mi za to poděkujete v jednom z oněch „dnů poté“, kdy vaše agonizované synapse jsou na odpis a tolik by se vám hodilo mít to privilegium vyjít si ven jen v pyžamu a kabátu jako herec Jeff Bridges ve filmu The Big Lebowski.



Tento úryvek je z knihy Já nakupuji sama - čtěte také náš článek:

Já nakupuji sama - jak si vytvořit dokonalý šatník



Petrac
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Výborný článek. Inspirace pro mou šatnu.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles