Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošesté golf pomůže pacientům s poruchou srážlivosti krve

19. 07. 2017 | Ze společnosti
Stalo se příjemnou tradicí, že v závěru letních prázdnin patří jeden den na mistrovském 18jamkovém hřišti resortu Golf & Spa Kunětická Hora podpoře nadačního fondu AQUAPURA. Golfisté i účastníci golfové akademie se letos sejdou opět, a sice ve středu 30. srpna 2017. Registrace na turnaj i do akademie jsou zahájeny a zájemci se mohou hlásit již dnes.

Výtěžek turnaje je věnován na pomoc pacientům, kteří se léčí s poruchou srážlivosti krve. Letos svojí účastí podpoří dobrou věc také profesionální golfistka Lucie Hinnerová, sportovní komentátor ČT Sport David Pospíšil a trojici známých tváří doplňuje v tomto roce vůbec poprvé také hokejista Jaroslav Bednář.

Charitativní turnaj nadačního fondu AQUAPURA nabízí účastníkům celodenní program včetně turnaje na 18jamkovém mistrovském hřišti. Pro začínající golfisty otevírá golfovou akademii pořádanou pod vedením zkušeného trenéra. Nováčci, kteří se s golfem teprve seznamují, mají tedy možnost nahlédnout do pravidel golfu, osvojí si základy hry, odpalování i patování. Zkušení hráči na turnaji, i začínající golfisté tak společně přispějí na podporu dobré věci prostřednictvím nadačního fondu AQUAPURA.


Registrace je otevřená do 15. srpna 2017, proto neváhejte, a pokud se i Vy chcete zúčastnit, zahrát si turnaj na mistrovském hřišti nebo se naopak od základů seznámit s golfem, přihlaste sebe i své přátele. Podrobnosti k přihláškám jsou k dispozici na www.aquapura.cz.

Koho svojí účastí na charitativním golfovém turnaji podpoříte? Pacienty s tromboembolickou nemocí.

Výtěžek charitativního turnaje bude v závěru programu předán nadačnímu fondu AQUAPURA, který se sedmým rokem zaměřuje na zvýšení kvality péče poskytované pacientům s poruchami srážlivosti krve. Dovybavuje především hematologická oddělení nemocnic lékařskými přístroji a speciálními laboratorními sety, které napomáhají při monitorování krve pacientů na antikoagulační léčbě. T

romboembolická nemoc patří mezi kardiovaskulární onemocnění, která představují třetí nejčastější příčinu úmrtí v České republice a v dalších rozvinutých zemích. Je způsobena porušením rovnováhy mezi tvorbou a rozpouštěním drobných sraženin v krvi. Projevuje se žilní trombózou, tedy vznikem krevní sraženiny, která se může uvolnit do krevního řečiště a způsobit embolii, jež může skončit až úmrtím. Nejčastěji jsou výskytem trombu postiženy žíly v dolní končetině. Vytvořit se však může také v horních končetinách nebo jinde v žilním systému. Prevencí tromboembolie je zdravý a aktivní styl života s dostatkem pohybu včetně dodržování pitného režimu a vyvarování se obezitě.

Pomáhejte společně s námi a přihlaste se na 6. ročník charitativního golfového turnaje nadačního fondu AQUAPURA. Rezervace jsou možné nejpozději do 15. srpna 2017 prostřednictvím emailu nebo telefonicky: info@aquapura.cz, 724 922 588.

Pro více informací o programu charitativního turnaje navštivte stránky www.aquapura.cz.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pošesté golf pomůže pacientům s poruchou srážlivosti krve:

Pošesté golf pomůže pacientům s poruchou srážlivosti krve
Pošesté golf pomůže pacientům s poruchou srážlivosti krve
Pošesté golf pomůže pacientům s poruchou srážlivosti krve
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc