Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 10. 2. 2019

10. 02. 2019 | Televizní tipy
Sourozenci by měli být tým, který sebe i další blízké osoby v případě potřeby podpoří. V příběhu Zlaty, Jany a Petra s Janou v pořadu Pošta pro tebe ze dne 10. 2. 2019 je toto přání zatím otcem myšlenky, kterou se dnešním setkáním pokusí naplnit. M. Dvořáček (Premiéra).

Zlata vyrostla v dětském domově. Nikdy se nesetkala s nikým z biologické rodiny. Otce viděla jen na fotografii, ale o setkání s ním nestála. Dostala pouze jediný balíček se starými hodinkami od jakési tety, a to je vše. Celý život však myslí na chlapce, kterého v dětském domově potkala. Byl starší, zdál se jí hezký a všichni okolo říkali, že je to její bratr Láďa. O svých třech bratrech věděla, ale neznala jména a ani jejich data narození, a tak informace o tom, že Láďa je jedním z nich, se jí líbila.

Pošta pro tebeJanu z pořadu Pošta pro tebe ze dne 10. 2. 2019 těžký život vyučil pracovitosti a nezdolné vůli. I když by měla důvod někdy si postěžovat, vždy vedla svou rodinu ke vzájemné pomoci a soudržnosti, vlastnostem, které ctí víc než majetek. Ráda by se po mnoha letech viděla se svými dvěma bratry, se kterými si byla ze všech sourozenců nejbližší. Celkem jich měla šest, je z nich nejstarší a jediná má jinou matku. Po hádce s macechou odešla v patnácti letech z domova. Od té doby se sporadicky viděla jen s bratry Ottou a Václavem a posledních mnoho let už ani s nimi.

Jana s Petrem z pořadu Pošta pro tebe 10. 2. 2019 jsou sourozenci. Starší, osmnáctiletý Petr se neplánovaně stal mužskou hlavou rodiny. Možná i proto je zralejší než jeho vrstevníci a své čtrnáctileté sestře Janě i mamince je oporou. Janě se přísnost bratra někdy nelíbí, ale dobře chápe, proč to tak je. Sama se sebou to má někdy složité, i když se snaží žít tak, aby nepřidělávala starosti sobě ani druhým.

Pošta pro tebe je k vidění 10. 2. 2019 od 17,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !