Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 15. 4. 2018

15. 04. 2018 | Televizní tipy
Každý z nás někdy žehrá na neúspěchy či příkoří, jichž se nám během života dostává. Co je pro někoho drobnost, pro druhého potíž a opačně. Starosti a problémy Jaroslavy, Petra a Karla však rozhodně nebyly jen drobnými překážkami v životě. Režie pořadu Pošta pro tebe ze dne 15. 4. 2018 M. Dvořáček.
 
Jaroslava je bojovnicí. Málokdo se s takovou vervou pere se životem jako ona. Její tělo jí odjakživa komplikuje každodenní život, přesto si nikdy nestěžovala a nikdy si nepřipustila, že nemá vyhlídky jako zdraví lidé. Do Pošty přichází s přáním poděkovat za záchranu života a svou druhou šanci. Nikdy nebyla věřící, přesto po náročné operaci v roce 2012 vnímá svět jinak. Dostala odvahu odejít z neuspokojivého vztahu a znovu se vdát, být dál mámou svému hodnému synovi a věnovat se zálibám a blízkým nejlépe, jak jí zdravotní stav umožňuje.

Pošta pro tebePetr z pořadu Pošta pro tebe ze dne 15. 4. 2018 hledá svého otce. Zná jen jeho údaje ze svého rodného listu. Neprožil hezké dětství, nikdy nežil v normální rodině, nemá pevné citové vazby ani s matkou, ani se sourozenci. Nyní sám založil rodinu, má syna. Chtěl by žít jinak než žil, svou rodinu udržet a nedopustit, aby byl jednou pro své děti cizím člověkem. O rodině matky neví vůbec nic, a tak to asi zůstane. Po rodině otce ale pátrá a doufá, že postupně poskládá obraz svého dětství.

Karel z pořadu Pošta pro tebe ze dne 15. 4. 2018 by rád poděkoval dvěma ženám za psychickou pomoc v době, kdy jako dítě prožil velké trauma.  To ovlivnilo na dlouhá léta jeho další život, ale díky odborné pomoci se s ním vypořádal. Ví, jak nakládat s nehezkými vzpomínkami, jak si odpovědět na otázky, které ho v souvislosti s tím tížily. Dnes už žije spokojeně. Dětská kurátorka a psycholožka mu věnovaly péči s neobyčejným přístupem a jejich pomoc a podporu využíval až do dospělosti, než se definitivně osamostatnil. Rád by jim řekl, že toho dosáhl i díky jejich práci, kterou dělají skvěle.

Pořad Pošta pro tebe lze sledovat 15. 4. 2018 od 15. 4. 2018 od 17,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles