Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 16. 2. 2020

16. 02. 2020 | Televizní tipy
Jaroslav a Renata prožili ve svých životech různě těžké situace a různé ztráty. Nad ztrátou kontaktu s milovaným člověkem však nelze jen mávnout rukou. Proto je oba již dlouhé roky hledají a doufají. Režie pořadu Pošta pro tebe ze dne 16. 2. 2020 M. Dvořáček (Premiéra)

Jaroslav žije se ženou, dcerou a vnukem na samotě v lese. Romantické léto zde střídá krutá zima, a i když Jaroslav působí neohroženě, jeho křehká a citlivá duše skrývá nejedno životní tajemství. Jako dítě se souhrou nešťastných náhod dostal do adoptivní rodiny. Jeho adoptivní rodiče byli milující a on je jim vděčný za vše, co pro něj udělali. Během života měl možnost setkat se i se členy biologické rodiny, mnoho událostí si s nimi vysvětlit a podle možností se i vídat. Nikomu nic nevyčítal ani po mnoha letech, snažil se přijmout život tak, jak šel. Stejnou souhrou náhod, jakou své biologické příbuzné získal, je však i ztratil. Zejména pokrevní sestru Ivanu, ke které měl z rodiny nejblíže. Dopisy s neplatnou adresou se mu vracely zpět a on ji více jak třicet let hledá.

Pošta pro tebeRenata z pořadu Pošta pro tebe ze dne 16. 2. 2020 je matkou čtyř synů. Narodili se jí v manželství s mužem, který nebyl ani dobrým manželem, ani dobrým otcem. Sociální situace v rodině se zhoršovala, dluhy, výhrůžky a ohrožování přerostly do neúnosné míry a všechny děti skončily v kojeneckém ústavu nebo v dětských domovech. Manželé se rozvedli, oba zůstali bez prostředků, děti si ani jeden z nich nemohl vzít k sobě.

Renata z pořadu Pošta pro tebe ze dne 16. 2. 2020 se snažila znovu postavit na vlastní nohy a doufala, že se jednoho dne se svými dětmi setká a pohnutou minulosti jim alespoň vysvětlí. Se třemi syny se jí podařilo navázat spojení, i když se zatím osobně nesetkali. Nic však neví o nejstarším synovi Jiřím, který byl jako batole umístěn do zařízení pro postižené děti. Renata však neví do kterého. Uplynulo třicet let a Renata Jirku stále hledá za vydatné pomoci svého současného partnera. I on prožil složitý život a mají tak pro sebe velké pochopení. Kdyby se o synovi dozvěděla alespoň něco, byla by šťastná.

Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 16. 2. 2020 od 17,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !