Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pošta pro tebe 16.4. 2014

16. 04. 2014 | Televizní tipy
Ivan přichází do Pošty hledat svého bratra, kterého neviděl 14 let. Anna z pořadu Pošta pro tebe ze dne 16.4. 2014 věří, že kamarádka může být větší oporou v nouzi než špatně vybraný partner. Petrovo sebevědomí kdysi zachránil kamarád, který byl sám na dně, bez pomoci.

Ivan z pořadu Pošta pro tebe ze dne 16.4. 2014 je nepřehlédnutelný muž. Svým vzezřením vzbuzuje respekt, možná i strach. Přesto je jeho vyprávění plné slz a lítosti. Proč? Neviděl 14 let svého bratra. Neví, zda žije, kde skončil, proč se neozývá. Jejich společný tatínek přišel do studia také. Kultivovaný pán s rozvážným projevem a smutkem v duši. Ani on o svém synovi neví. Jeho marná, neúspěšná snaha syna najít mu ubírá životní sílu a naději. Pošta je pro ně jednou z posledních možností, jak si vrátit do života syna a bratra. Starý pán doufá, přesto je smířen s faktem, že svého syna už možná nikdy neuvidí.

Pošta pro tebe 16.4. 2014Anna z pořadu Pošta pro tebe ze dne 16.4. 2014 je žena středního věku. Její život se odvíjí jako na houpačce, ze které padá častěji, než by mohla nebo chtěla snést. Její opakovaná snaha nalézt oporu a zázemí u toho správného muže se jí nedaří uskutečnit. Uvědomila si, že to asi nemusí být jen muž nebo muži, kdo mohou být v nouzi oporou, naopak, možná právě ženy-kamarádky, si mohou někdy nabídnout více. Pochopení, oporu, novou životní motivaci a radost ze života. Anna jednu takovou kdysi měla - Ivetu, ale pro svůj život plný eskapád ji nevídala, až se navzájem ztratily. Nyní prožívá období, kdy by kamarádka mohla být novou duševní vzpruhou. Často na ni myslí. Bude mít štěstí a setká se s ní?

Petr z pořadu Pošta pro tebe ze dne 16.4. 2014 je mladý muž z běžné rodiny. Zázemí i život měl pěkný, ničím nestrádal. Přesto se rozhodl hledat člověka, který mu život nenápadně, ale významně ovlivnil, ačkoli by sám potřeboval podporu všech. Kamaráda Ondru z učiliště. Petr lehce zadrhává v řeči, spolužáci se mu posmívali, zažil si v tomto směru svoje. Opakovaná potupa byla víc traumatizující než útěcha rodičů. Přesto se ve třídě našel kluk, který ho jako jediný bránil přede všemi, a to se nezapomíná. Petr z pořadu Pošta pro tebe ze dne 16.4. 2014 sice stále zadrhává, ale jeho sebevědomí je jiné, věří si. Jistě i díky Ondrovi, který jej naučil nepodléhat skupinovému odsouzení. Petr by se s Ondrou zase rád vídal a už ho neztratil. Ondra vyrostl v dětském domově, přišel o maminku, byl psychicky na dně. Petr se bojí, zda svůj život nevzdal, měl pro to mnoho důvodů, i když byl často silnější, než by kdo v takové situaci čekal.

Další díl pořadu Pošta pro tebe můžete sledovat 16.4. 2014 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Jan Kroupa



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !