Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 17. 6. 2018

17. 06. 2018 | Televizní tipy
Pěstouni jsou náhradní rodiče, kteří dobrovolně vymění bezstarostný život a vlastní pohodlí za starosti a péči o svěřené děti. Kde však začíná a končí míra trpělivosti, lásky a tolerance, kterou do své výchovy vkládají? Režie pořadu Pošta pro tebe ze dne 17. 6. 2018 M. Dvořáček.

Karel je čtyřicetiletý gay. Adoptivní rodiče si jej přinesli domů jako miminko a své vlastní dceři tak dopřáli bratra. Karel na své dětství vzpomíná rád do chvíle, než mu v osmi letech zemřel adoptivní otec. Uvědomuje si, že od té doby to s ním měla maminka těžké. Chyběla mu pevná otcovská ruka, zkoušel, co maminka vydrží, a protože několikrát překročil únosnou mez, prošel si dětským domovem, diagnostickým ústavem i kriminálem. Několikrát doma dostal novou šanci, ale byl nepoučitelný a skončil na ulici. Nebýt jeho partnera, který mu uvěřil, že se už dostatečně poučil a chce se chovat a žít sociálně, neví, kde by dnes byl. Rád by o svém novém, lepším životě přesvědčil i svou adoptivní maminku.

Pošta pro tebeNikola z pořadu Pošta pro tebe ze dne 17. 6. 2018 jako dítě prožila situace, na které nechce vzpomínat. Sama však říká, že i přes všechny tyto hrůzné zážitky měla v životě velké štěstí. Štěstí na pěstounskou rodinu, do které přišla jako dvanáctiletá slečna z dětského domova. Návyky i představy o životě měla velmi naivní a teprve v rodině se naučila režimu, vztahům k novým rodičům a sourozencům a rozlišovat, jaké hodnoty jsou životně důležité.

Pěstouni, stejně jako všichni rodiče, chtějí ve většině případů pro své děti to nejlepší, ale Nikola neslyšela, co slyšet nechtěla, a rozhodla se žít život podle vlastních představ. Její představy se ale minuly s realitou. Trvalo šest let, než Nikola pochopila, co znamená mít dobrou rodinu.

Pošta pro tebe je k vidění 17. 6. 2018 od 17,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !