Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pošta pro tebe 21. 9. 2014

21. 09. 2014 | Televizní tipy
Udělali jste v životě nějaké neuvážené rozhodnutí? Řekli něco, čeho jste později litovali? Naši dnešní hosté z pořadu Pošta pro tebe ze dne 21. 9. 2014 ano, i když patrně nemohli jednat jinak, než jednali. Vysvětlí Josef své chování, Táňa své rozhodnutí a Karel svůj postoj?

Josef z pořadu Pošta pro tebe ze dne 21. 9. 2014 je nenápadný mladík s velkým smyslem pro zodpovědnost. Do 8 let žil ve své rodině a nebýt tragické smrti otce, žil by v ní jistě i dál. Jeho, bratra i maminku otcova smrt velmi zasáhla a významně změnila jejich život. Maminka chtěla chlapcům po čase otce nahradit jinou mužskou autoritou, ale její výběr byl pro rodinu doslova katastrofou.

Asociální partner se choval špatně jak k chlapcům, tak k ní. Josef z pořadu Pošta pro tebe ze dne 21. 9. 2014 tuto situaci nedokázal snést a z domova utíkal. I když byl vždy hodným, poslušným dítětem, svými útěky z domova kvůli nežádoucímu muži v rodině se nechtě kvalifikoval do role nezvladatelného dítěte a příštích 12 let prožil po dětských domovech. Jak zvládl svůj život mimo rodinu a kdo jej nejvíce v té době ovlivnil?

Pošta pro tebe 21. 9. 2014Marek a Táňa, syn s matkou. Syn, který své matce léta naslouchá a dobře ví, jak lituje svého někdejšího rozhodnutí. Táňa z pořadu Pošta pro tebe ze dne 21. 9. 2014 se po rozvodu rodičů nestýkala s otcem. V 18 letech jej vyhledala a navázali spolu krátký, ale velmi pěkný vztah. Přesto jej Táňa po čase vědomě ukončila kvůli své matce. Té se scházení Táni s otcem nelíbilo. Dnes svého rozhodnutí velmi lituje. Byla příliš slabá, aby své matce čelila a svůj vztah s otcem si ubránila. Svého rozhodnutí sice lituje, ale odvahu k novému setkání sama nikdy neměla. Marek má svou mámu velmi rád a nechce, aby se trápila, aby jednou litovala, že krok k usmíření neudělala.

Karel z pořadu Pošta pro tebe ze dne 21. 9. 2014 je velký milovník zvířat. Byla a dodnes jsou téměř členy jeho rodiny. Rád vzpomíná na dobu, kdy pracoval jako ošetřovatel v ZOO ve Dvoře Králové nad Labem. Na dobu, kdy mohl dělat práci, kterou miloval, a kdy se přátelil s lidmi, které měl rád a se kterými si rozuměl. Jeho život se však díky kádrovým problémům nemohl ubírat směrem, který by si Karel přál, a tak by se alespoň rád setkal s lidmi, kteří mu jeho šťastnější životní období připomenou.

Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 21. 9. 2014 od 17,55 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Jan Kroupa


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !