Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 22. 4. 2018

22. 04. 2018 | Televizní tipy
Hlavní postavou dnešních příběhů je otec, jehož role je v životě každého nezaměnitelná. Pokud v rodině chybí, je to pro každé dítě špatná situace. Nikdy ale není pozdě pokusit se o nápravu. Režie pořadu Pošta pro tebe ze dne 22. 4. 2018 M. Dvořáček.

Vladislav hledá svá dvojčata, se kterými nikdy nežil. Bývalá manželka, matka dětí, se vrátila z porodnice bez nich. Její vysvětlení, proč se vrátila z porodnice sama, nikdy Vladislav zcela nepochopil, jen ho pasivně přijal. Chlapci prý byli slabí a nemocní a "bylo lepší" je v nemocnici nechat. Vladislav založil další rodiny a měl další děti. Nebyl vždycky vzorným otcem, ale o všech dětech ví, zajímá se o ně i v dospělosti a se všemi je v kontaktu.  Jediné děti, o kterých neví, jsou tito chlapci. Netuší, co se s nimi stalo, proto přichází, aby i o nich měl alespoň zprávu.

Pošta pro tebeDana z pořadu Pošta pro tebe ze dne 22. 4. 2018 je velmi empatická, klidná a příjemná žena. Žije spokojeně, ale ve svém nitru stále čelí otázkám, na které nezná odpověď. Nezná svého biologického otce a dlouhá léta si dokonce myslela, že nikdy nebude hledat někoho, koho v životě nepostrádala. Nakonec sama sobě přiznává, že nelze potlačit zájem o člověka, díky kterému se také narodila.

Lucie z pořadu Pošta pro tebe ze dne 22. 4. 2018 hledá otce, kterého zná z minulosti velmi málo. Žila s ním jen do čtyř let, později ho jednou viděla v patnácti opilého a od té doby ne. Matka o něm mluvit nechce, ostatní příbuzní a známí, kteří jej znali, zemřeli. Lucie ho nechce soudit, na to se necítí fundovaná, na své pocity puberťačky ze setkání s ním se dívá s nadhledem. Přesto všechno je to její otec, jehož geny si nese nejen ona, ale i její nemocná dcerka. Neočekává víc než setkání, které samo ukáže, zda se budou scházet dál.

Pořad Pošta pro tebe je  k vidění 22. 4. 2018 od 17,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !