Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 3. 6. 2018

3. 06. 2018 | Televizní tipy
Lucii, Veroniku a Marušku čeká ve studiu dramatické i radostné setkání. Režie pořadu Pošta pro tebe ze dne 3. 6. 2018 M. Dvořáček.

Lucie miluje svého manžela Bohuše, a z lásky k němu také přišla do studia. Chtěla by ho dát dohromady s otcem, kterého Bohuš od dětství neviděl. Rodiče se rozvedli a matka otci všemožně bránila, aby syna vídal. Bohuš přišel nejen o otce, ale za tragických okolností o všechny své příbuzné. Kromě Lucie a dětí už nikoho nemá.
 
Veronika z pořadu pořadu Pošta pro tebe ze dne 3. 6. 2018 neměla jednoduché dospívání. Vyrůstala v adoptivní, nepříliš harmonické rodině, ale přesto je rodičům vděčná, že z ní vychovali slušného člověka. Musela se vyrovnat s homosexuální orientací, ale rodina její způsob života Pošta pro tebe 3. 6. 2018nepřijala. Až v dospělosti se dozvěděla fakta o svém původu, a s tím i dobrou zprávu, že není sama, že má ještě tři bratry.

Maruška z pořadu pořadu Pošta pro tebe ze dne 3. 6. 2018 je svobodná a bezdětná, ale ne sama. Její život naplňuje víra, práce a péče o stárnoucí nemocnou maminku. Ale ani Maruška není úplně zdravá, život jí komplikuje zraková vada.

Přesto se zdá šťastná, je totiž obklopena laskavými lidmi, přáteli. Jednoho takového dobrého přítele si pozvala do studia. Je to její soused a Maruška je vděčná, že ho má ve své blízkosti. Mnohokrát jí pomohl vyřešit problém, na který nestačila. Nebál se jí zastat, nebál se práce a energie a nikdy za to nic nechtěl, ani nepřijal.

Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 3. 6. 2018 od 17,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !