Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe – 5. 10. 2014

5. 10. 2014 | Televizní tipy
V Poště jsme uvítali už mnoho zahraničních hostů. Tentokrát se v pořadu Pošta pro tebe ze dne 5. 10. 2014 setkáme s Kubánkou Yadirou. Co ji přimělo oslovit českou Poštu pro tebe? Svůj příběh nám svěří i Milena a Luboš. Přesto, že oni přijíždějí z Čech, jejich hledaná osoba se, i navzdory malé vzdálenosti, zdá být nedosažitelná.

Yadira přijela do Pošty pro tebe z Kuby. Slíbila svému kubánskému strýci Eliovi, že se pokusí získat jakékoli informace o jeho dceři, kterou má v Čechách. Pan Elio žil v 80. letech v Čechách a ze vztahu s jistou paní Janou se mu narodila dcerka Jana. Jeho pracovní vízum mělo ale své omezení a on se musel vrátit na Kubu. Malé Janě bylo pár měsíců. Nikdy už neměl možnost se vrátit do Čech. Spojení Kuby se světem je dodnes omezené a finanční možnosti Kubánců také.

Jak žila a žije jeho "malá" Jana už nikdy nezjistil. Přál by si vidět, jak dcera vypadá, jak žije a vzkázat jí, že na ni nikdy nezapomněl. Yadira je provdaná ve Švýcarsku. Se svým manželem Pošta pro tebe – 5. 10. 2014Hansem oslovili Poštu pro tebe v naději, že se o Janě dozvědí alespoň něco. Yadira z pořadu Pošta pro tebe ze dne 5. 10. 2014 tedy nepřichází plnit přání jen svému strýci na Kubě, ale i poznat svou pokrevní sestřenici.

Milena z pořadu Pošta pro tebe ze dne 5. 10. 2014 je přes svůj věk stále aktivní žena. Zdálo by se, že nemá důvod strádat. Přesto je obrazem mnoha žen, které po odchodu nebo ztrátě manžela a dětech, které v dospělosti odejdou z domu, hledají novou motivaci pro svůj život. Sílu, lásku a energii věnovaly po celý život svým nejbližším a na sebe, svá přátelství a kamarádky, tak trochu pozapomněly. Přesto se právě kamarádky mohou stát těmi, kdo zaplní to prázdné místo v životě, stále ještě vitálních žen, které mají "už zase" čas pro sebe. Dočká se Milena z pořadu Pošta pro tebe ze dne 5. 10. 2014 své drahé Zdenky z doby, kdy slavily svých osmnáct?

Životní paradoxy sympatického Luboše. Tak by se dal stručně charakterizovat příběh mladíka, který přes svou milou povahu, zodpovědnost a loajalitu k rodině, dostal od života víc facek, než by si zasloužil kdejaký lump. Život prožil jen s matkou a kdyby mohl vymazat vzpomínky, udělá to. I přesto ji měl rád a měl dobrou vůli zajistit jim oběma dobrý život. Přesto se mnohokrát přesvědčil, že dobro nebývá opláceno dobrem. Mužský vzor nikdy neměl, nebýt kamaráda, asi by se s žádným mužem ani neznal. Proč nemohl jako jiné děti vyrůstat  s otcem, se od matky nikdy nedozvěděl. Už dlouho na něj myslí, zejména od chvíle, kdy mu matka do očí řekla, že si nepřála, aby se narodil. Ani otec ho nechtěl? Myšlenka na to, že o vás vlastní rodiče nestojí, je velmi tíživá. Rád by otce poznal. Ne proto, aby mu vyčítal, aby si mu stěžoval, ale aby za svým minulým životem udělal definitivní tlustou čáru.

Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 5. 10. 2014 od 17,55 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Jan Kroupa


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
....co sledují rádi tento pořad.
Spoustu lidí udělá štastnými.
Neměl by se rušit.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles