Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 9. 2. 2020

9. 02. 2020 | Televizní tipy
Lenka, Martin a Oldřiška velmi stojí o své hrdiny ze vzpomínek, proto napsali do Pošty. Režie pořadu Pošta pro tebe ze dne 9. 2. 2020 M. Dvořáček (Premiéra)

Lenka je žena v důchodovém věku. Energie má na rozdávání a její práce je jejím celoživotním koníčkem. Vzděláním je zdravotní sestra a pomoc druhým a péče o ně ji už mnoho let naplňují a dávají jejímu životu smysl. Jako pečovatelka se velmi často pohybuje na křehké hranici mezi životem a smrtí a dobře ví, jak zásadní je dobře provedená první pomoc. Lenka ve své rodině takovou situaci prožila a nikdy nepřestane být vděčná Janě, která si zachovala chladnou hlavu a v kritické chvíli účinně pomohla.

Martin z pořadu Pošta pro tebe ze dne 9. 2. 2020 je muž s všestrannými zájmy – od hudby po charitativní práci. Svou rodinu zatím nemá, ale blízké vztahy jsou pro něj důležité, stejně jako Pošta pro tebepřátelství. S jedním kamarádem takové v dětství prožíval. Výborně se doplňovali, Martin byl ten "hodný" a Michal ten "zlobivější". Přesto si rozuměli a mnoho let bez sebe neudělali krok. Michalova rodina se však přestěhovala z Ústí nad Labem na Moravu a malí kluci měli jen stěží představu o tom, co stěhování znamená. Že už se patrně nebudou vídat, možná si napíšou dopis a možná ani to ne. Martin však na Michala nezapomněl, ale ani v době sociálních sítí ho nikde nenašel, a tak požádal Poštu o pomoc.

Oldřiška z pořadu Pošta pro tebe ze dne 9. 2. 2020 žije v Popradu. Vdala se tam jako mladá, zamilovala se nejen do manžela, ale i do přírody Vysokých Tater a žije spokojený život. V Čechách má sice sourozence, je s nimi i ve spojení, ale vzdálenost šesti set kilometrů jim přece jen brání v častém setkávání. Ale na dobu strávenou v Čechách, na několikeré prázdniny u babičky strávené se sestřenicemi, vzpomíná Oldřiška s přibývajícím věkem stále častěji.

Pošta pro tebe je k vidění 9. 2. 2020 od 17,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc