Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 9. 6. 2019

9. 06. 2019 | Televizní tipy
Alena a Miluška kdysi věřily, že když budou moc chtít, dokážou svým dětem vytvořit lepší rodinu, než měly samy. A obě za svou upřímnou touhu tvrdě zaplatily. Dva velmi syrové a velmi emotivní životní příběhy. Režie pořadu Pošta pro tebe ze dne 9. 6. 2019 M. Dvořáček (Premiéra)

Alena je nenápadná žena. Žije nestandardně, lidem se spíš vyhýbá, raději je sama. Lidé se od ní často odvracejí, aniž by měli důvod. Ti, co ji znají, však ochotně pomáhají. Její životní příběh je bolestný. Pochopila to i paní Nikol, cizí mladá žena, která se s Alenou potkala zcela náhodou. Vyslechla ji a rozhodla se napsat do Pošty s naléhavou prosbou o pomoc.

Pošta pro tebeAlena z pořadu Pošta pro tebe ze dne 9. 6. 2019 už nečeká od života nic. Je vysílená, odevzdaná, semletá životem. Přesto by ráda vyrovnala účet. Účet za závažné životní rozhodnutí. Účet svým dětem. Sledujte jeden z nejemotivnějších příběhů Pošty pro tebe.

I paní Miluška prožila nejednu životní tragédii. V dobré víře založila rodinu, chtěla svým dětem a manželovi připravit hezký život v normální rodině. Život lepší, než měla v dětství ona. Její plány, jak se ukázalo, byly však dalece vzdáleny realitě. A aby trápení nebylo málo, přidaly se nemoci, nejasná budoucnost, nejistota a strach. Přestože Miluščin život není námětem na pohádku, zdá se, že šťastný konec má. Díky komu?

Pošta pro tebe je k vidění 9. 6. 2019 od 17,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !