Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Postavte rodinný tým a užijte si fotbalové odpoledne

22. 05. 2011 | Kultura
Baví vás cestovat, ale za hranice České republiky se letos nechystáte? Máte rádi fotbal? Jste aktivní? Zapojte se do turnaje s názvem Rodinný fotbálek a staňte se vítěznou fotbalovou rodinkou! Vyrazte po českých a moravských městech a užijte si zábavná sportovní odpoledne, která hravě zvládne celá vaše rodina. Navíc můžete vyhrát spoustu zajímavých cen včetně zájezdu do některé z evropských metropolí.

V první řadě jde o zábavu pro celou rodinu. Na mysli tím máme širší rodinu, tedy klidně bratrance a sestřenice, dědu, babičku, tetu a další, se kterými jste schopni dát dohromady váš rodinný tým. V turnajích a zápasech jde sice vždy o vítězství – jako v každé soutěži, ale určitě ne za každou cenu. Prvním a nejdůležitějším hlediskem je čas, který trávíte se svými blízkými. I když máte zahradu nebo park vedle domu, kdo z vás se dostane k tomu, aby si zahrál fotbálek s dětmi a manželkou? Pokud zavítáte na akci Rodinný fotbálek, už neuniknete. Uvidíte, že vás to pohltí a budete si chtít zahrát.

Postavte rodinný tým a užijte si fotbalové odpoledne„Rodinný fotbálek jsme vyzkoušeli v loňském roce a díky velkému zájmu jsme vytvořili stejnojmenný samostatný projekt, jehož tváří a patronem se stal brankář českého národního týmu Petr Čech. Na našich webových stránkách si mohou zájemci přečíst jednoduchá pravidla, mohou se registrovat, vyzvat své známé nebo se zapojit do celé řady soutěží, které Rodinný fotbálek zaštiťuje,“ uzavřel Marek Pagač.

Principem soutěže je, aby tří až čtyřčlenný rodinný tým plnil jednotlivé soutěžní úkoly. Ty mohou být plněny i zpětně, tedy pokud se účastník registruje až po začátku soutěže, má možnost splnit i předchozí úkoly. Plněním dlouhodobých (měsíčních) a krátkodobých (týdenních) úkolů získávají rodiny na své konto kredity, které po sečtení dávají konečné pořadí v honbě za titulem Fotbalová rodina.

Volný čas mezi zápasy vyplní dětem bohatý doprovodný program. Jízda na čtyřkolkách a segwayi nebo fotbalové dovednostní soutěže jsou jen částí toho, co je pro vás připraveno. V sobotu 21. května 2011 si můžete zahrát v Českém Krumlově, o den později v Blansku a poté v dalších městech – Znojmo, Tábor, Polná, Kroměříž, Praha, Bojkovice, Břeclav a jiné.


Zdroj: E.ON Rodinný fotbálek

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles