Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Potisk trička: Tyto věci si rozmyslete předem

20. 12. 2018 | Trendy
-Komerční sdělení-

Rádi byste měli tričko s vlastním unikátním designem? Ano, dnes není nic takového nemožné. Nejde dokonce ani o nijak složitou záležitost. Bohatě postačí obrátit se na profesionály a nechat si přesně zpracovat to, co na tričku chcete mít. Pokud tak ale hodláte učinit, je vhodné mít dopředu promyšleno hned několik důležitých věcí. Jakých? Čtěte dál, prozradíme vám to.

Motivy, barvy atd.


V každém případě se vyplatí myslet na to, co vlastně na tričku budete chtít mít vytvořeno. Jednat se může o různé obrázky, loga, nápisy a jiné tradiční motivy, které se na trička dávají. Rozhodně si také rozmyslete velikost těchto motivů. I ta je při výrobě samotného trička nesmírně důležitá. V neposlední řadě byste měli vědět, kam motivy půjdou. Standardně se tiskne na přední stranu trička, případně na záda. Výjimkou nejsou ale ani potisky rukávů, případně jakýchkoli jiných částí. Potisk se také odvíjí od toho, za jakým účelem budete tričko jako takové používat.   

řezací plotryTisk na bavlnu


Tady byste měli brát v potaz především fakt, že se jedná o vcelku drahou záležitost. Motiv se totiž nemůže tisknout přímo na samotné tričko. Je zapotřebí vytvořit šablonu, a to zcela specificky. Používat k tomu musí specialisté různé pomůcky, jako jsou třeba spolehlivé řezací plotry. Na každou barvu je zapotřebí jiná šablona. Proto se pestrobarevné logo či obrázek značně prodraží. 

Tisk na polyester


Je mnohem jednodušší a ekonomičtější. Vše je dáno zcela specifickou technologií. Jde prakticky o sublimační tisk. Ten spočívá v tom, že jednotlivé barvy se stanou součástí textilie, na niž se tisknou. Klidně si lze vymyslet pestrobarevné motivy a můžete si být jistí, že vás tričko nebude stát majlant. Pokud má firma termolisy Marta na potisk textilu, vyjde nové tričko na minimum financí.  



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Dnes je široký výběr za což jsem ráda - trička jednobarevné, nebo s potiskem - nosím je ráda.
Obrázek uživatelky
profil
trička mám různé s potiskem i bez i s motivy,nosím je ráda
Obrázek uživatelky
profil
trička nosím rádaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles