Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Potkejte se tváří v tvář obřímu mamutu. Čeká na vás na Dolní Moravě!

19. 03. 2018 | Česká republika
-Komerční sdělení-

obří mamut
















Měří 13 metrů, má dvě patra, skrývá zajímavosti i hrací prales a nejrychlejší cesta ven vede tobogánem ukrytým v chobotu. Horský resort Dolní Morava má nového obyvatele. Je jím obří mamut - největší svého druhu na světě.

Nová nepřehlédnutelná atrakce určená všem dětem skrývá obří zážitky. Z prvního patra věnovaného hravě ztvárněným zajímavostem ze života mamutů se děti dostanou několika dobrodružnými cestami do druhého podlaží s tunely, liánami nebo jeskyní, z níž se ozývá nepřeslechnutelný mamutí řev.  Nejrychlejší cesta zpět měří 24 metrů dlouhým tobogánem ústícím v chobotu. Obří mamut je však jen jednou z mnoha atrakcí, která vás přivítá v letní sezóně 2018 na Dolní Moravě!

Největšími lákadly pro děti jsou důmyslné interaktivní parky, mezi nimiž prehistorický kolos vyrostl. Mamutíkův vodní park představuje vodní díla, která mohou návštěvníci sami regulovat a vyzkoušet si jejich fungování. Lesní zážitkový park provede děti několika pohádkovými domečky na stromech a malým průzkumníkům otevírá dveře do speciální chýše, kde si vyzkouší stůl s nářadím i kuchyňku. Součástí parku je samozřejmě originální hřiště, závěsné chodníky, pařezové cesty nebo systém létajících liján. V Pískovém světě se vyřádí malí archeologové. Od rýžování zlata, přes vykopávky až po pískový vlak - tohle prostě není obyčejné pískoviště! A komu by ani tahle zábava nestačila, může se vydat do Dětského parku Amálka s trampolínou, kolotočem nebo prolézačkami, jehož součástí jsou od loňska také 3 tubingové dráhy dlouhé až 40 metrů.

Dětský park Amálka













Stezka v oblacíchI na dospělé čeká pořádný zážitek. Nabízí ho Stezka v oblacích tyčící se v nadmořské výšce 1116 metrů nad mořem. Samotná stavba má 55 metrů a nabízí dechberoucí výhledy na horskou krajinu. Prohlédnete si hřebeny Králického Sněžníku, a když budete mít štěstí, odhalí se vám v dáli i Krkonoše. A pokud bažíte po ještě větším dobrodružství, zamiřte do Adrenalin parku. Na 5 lanových trasách o různých obtížnostech rozproudíte krev a připravíte se na to, co vás čeká na Adrenalinové věži. Ať už si vyberete horolezeckou stěnu, lanovku, obří houpačku o výšce 13 metrů nebo skok volným pádem, čeká vás zážitek, na který jen tak nezapomenete!

Po dlouhém dni plném zábavy a pohybu jistě přijde vhod ubytování v luxusním rodinném hotelu Vista. O děti, jimž přebývá energie, se postarají bohaté animační programy, dospělí naopak jistě ocení širokou nabídku wellness procedur, masáží, saunových rituálů, koupelí, kosmetiky nebo skvěle vybavené fitness.

hotel Vista Dolní MoravaTřešničkou navrch jsou pak speciální pobytové balíčky, díky nimž ušetříte a dopřejete si něco navíc. Ať už si vyberete Rodinný pobyt na horách, Family HIT, Květnové probouzení nebo například některý z wellness pobytů, vždy na vás čeká příjemné prostředí čtyřhvězdičkového hotelu, špičkové služby a prvotřídní gastronomie.

A pokud si navíc pořídíte Resort Card, můžete se těšit na skvělé slevy v celém resortu Dolní Morava od sportovních atrakcí až po menu v restauracích a na dvě vstupenky zdarma na Stezku v oblacích s obousměrnou cestou lanovkou jako narozeninový dárek. Další tipy, kam vyrazit, jak si naplánovat svůj pobyt, informace o cenách a otevíracích dobách najdete na webu www.dolnimorava.cz.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1…   4   5   6   7  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Mám ji!
Obrázek uživatelky
profil
výhled to musí mít parádníSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Skutečně všichni návštěvníci-nejen děti budou mít "obří" zážitky.
Obrázek uživatelky
profil
Termín 23.3. - 13,00 - 13,30 - Pomlázka
Obrázek uživatelky
profil
určitě super zážitekSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles