Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Poznáte malé děvčátko s culíky na fotce?

14. 06. 2014 | Úspěšní lidé
Dáme vám malou nápovědu, roztomilé culíky již nenosí, vyrostla v krásnou dospělou ženu, a i když dráždí své fanoušky sexy fotkami a byla by ozdobou nejednoho předváděcího mola, modelka to není.

Od svých čtyř se pilně učila hrát na housle a klavír. Obvykle dřela 5 až 7 hodin každý den. Absolvovala mnoho houslových soutěží a kurzů v zahraničí. Vystudovala konzervatoř, potom i Vysokou školu múzických umění v Bratislavě, odkud tato dívenka také pochází. Až do svých 25ti let se stále věnovala houslím a klavíru. Díky houslím procestovala doslova celý svět a Poznáte malé děvčátko s culíky na fotce?zahrála si na housle i v CarnegieHall v New Yorku. Srdce ji však táhlo trochu jinam, k moderní a populární hudbě.

Na fotkách je zachycená malá Mista, která před lety sekla s houslemi a klavírem, odstěhovala se do Čech a zcela se poddala svému druhému umění a lásce, zpěvu. A podle jejího dosavadního úspěchu udělala dobře. O sexy zpěvačce je slyšet stále více. Po svém debutovém album Show me přišla nyní Mista se svým novým singlem Go Wild. Během měsíce se single zařadil mezi 7 nejhranějších interpretů v ČR.

Mladá slovenská zpěvačka se už více než měsíc drží na vrcholu hitparád v Česku. Single se probojoval i do oficiální hitparády V-CHART v Asii.

Velkým úspěch Misty je nasazení videoklipu na oficiální videokanál v Číně, jako jediného interpreta v Česku a v Slovensku. Jestli jste si zamilovali hit Go Wild a zpěvačku Mistu, neváhejte a navštivte jeden z jejích koncertů z aktuálně běžícího turné.

Zdroj, foto: Mista



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Poznáte malé děvčátko s culíky na fotce?:

Poznáte malé děvčátko s culíky na fotce?
Poznáte malé děvčátko s culíky na fotce?
Poznáte malé děvčátko s culíky na fotce?
Poznáte malé děvčátko s culíky na fotce?
Poznáte malé děvčátko s culíky na fotce?
Poznáte malé děvčátko s culíky na fotce?
Poznáte malé děvčátko s culíky na fotce?
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !