Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pozvánka do světa krásy a harmonie

2. 09. 2014 | Krása
18. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA v areálu  PVA EXPO PRAHA – LETŇANY opět v první zářijový pátek a sobotu - 5. a 6. září 2014.  

Tuto jedinečnou akci věnovanou kosmetice, kadeřnictví a zdravému životnímu stylu připravil spolu s téměř čtyřmi stovkami vystavovatelů tým těch nejlepších ve svém oboru – kosmetiček, dermatologů, vizážistů, stylistů, kadeřníků, nehtových designerů, podiatrů, odborníků na aromaterapii, masáže i zdravý životní styl.

Kosmetická a anti–aging péče, aromaterapie, relaxace, zdravý životní styl
Nejlepší ukázky péče leaderů kosmetického oboru na stáncích budou doplněny programem na podiu i v salonku. Hlavním motivem programu budou převratné inovativní metody a péče v souladu s přírodou. Na veletrhu se představí  m.j.  Afrodita, Alessandro CR, Apex, Arabesque, Artdeco, Beuer, BTL, Dermalogica, Dermitage, Diamond Lashes, Dr. Entner, Dr. Grandel, Enni Trade,  Etani, Eva Garden, For Life, Freeman, Gehwol, GERnétic, H.N.C, Hanna Maria, Chemek, Jenso, Jordana, Keenwel, Kosmetika Christina, Mako Butterfly, Medical Sud, Nobilis Tilia, Odel Laboratories, Oxynergy, Pedicom, Pevonia Botanica, Phyris, Reviderm, Royal Effem, Ryor, Salvus, Sothys, SpaRitual, Syncare plus, Šubert´s professional, Tana Cosmetics, Tasha, Torf Ziegler, Vizart, Wimpernwelle, Yasmina cz a velká řada odborníků z řad oborových sdružení a asociací v čele s Unií kosmetiček.

veletrh krásyNa řadu přijdou unikátní přírodní preparáty, pudry, pleťové terapie na ekzematickou pokožku, tradiční receptury, využití léčivých bylin, jílů, esenciálních olejů, krystalů i parfémů pro fyzickou a duševní pohodu i pomoc při složitých emočních situacích. Přírodní péči doplní i péče o nehty, manikúra a pedikúra, inspirativnímu ukázkami relaxace bude cyklus masáží Dexter Academy či kurz pro začínající zájemce o péči o nohy České podiatrické společnosti, dalšími tématy bude také např. „rolfterapie“, aromaterapie v domácnosti či základy čínské medicíny.

Trendy líčení, účesech i módě

Přicházejí s nastupujícím podzimem. V průběhu veletržních dnů se na podiu budou střídat přední vizážisté a stylisté a mistrně předvádět podzimní a zimní novinky „trendsetterů“ – Artdeco,  Royal Effem, Eva Garden, Arabesque, Tana Cosmetics a další.  Soutěžní inspirací bude Mistrovství České Republiky v MAKE-UPu  na téma „CANDY GIRL“ pod vedením Pavla Bauera, Česká a mezinárodních mistrovských soutěž v NAIL DESIGNU, EUROPEAN CHAMPIONSHIP IN SPA MANICURE, kadeřnická soutěž  „INSPIRACE 2015”, soutěž v naturálním fitness, soutěže mladých designerů či soutěž kosmetických přípravků a přístrojů BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD 2014, soutěžit se bude v nové metodě zahušťování řas. Nebudou chybět ani losování o řadu hodnotných cen. Vše doplní nabídka dalšího vzdělávání i rekvalifikací.
veletrh krásy
Veletrh budou provázet nejznámější osobnosti oborů
Pavel Bauer předvede semifinálové téma „CREATIVE IMAGE TEAM 2015“, Štěpánka Podroužková nalíčí zpěvačku Natalii Kubištovou na téma FOTOMAKEUP 2015 – FASHION STREET, (Natalii také uslyšíme v duetu s Karolem Komendou), čerstvá mistryně v make-upu z Düsseldorfu Vlaďka Krajníková nalíčí podzimní trendy, kolekci „WITHOUT NAME“ předvede Luděk Kellner, hravá módní přehlídka „NATURE“ bude z dílny „VOŠON” v Praze. Do světa účesů zavedou diváky Martin Loužecký, Honza Hlaváček & tým, Romana Topinková i Honza Špilar.  V módní show prestižního butiku Fashion Island se představí opět nejkrásnější dívky r. 2014 v čele s Miss ČR Lucií Křížkovou, 2. Vicemiss ČR Veronikou Procházkovou a Taťánou Makarenko, mezi další osobnosti veletrhu se zařadí Kristýna Kloubková, moderátorka hlavních zpráv TV NOVA, Vojtěch  Bernatský, či skvělá moderátorka veletrhu Romana Navarová.

Závěrem bychom chtěli pozvat na páteční poledne – Jedinečné akce na podporu Charitativního kalendáře pro Sportovní klub Jedličkova ústavu pod názvem Setkání šampionů, borců a kadeřníků se zúčastní m.j. Robert Vano, čeští olympionici a nejúspěšnější sportovci, kadeřníci karlínského učiliště a další osobnosti.

V pražském veletržním areálu v Letňanech bude souběžně probíhat celá řada dalších zajímavých akcí: Veletrhy SBĚRATEL, INVESTOR, MINERÁLY A DRAHÉ KAMENY a akce plná zábavy a poučení pro celou rodinu: DEN LETIŠTĚ LETŇANY



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pozvánka do světa krásy a harmonie:

Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda