Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pozvánka do světa krásy a harmonie

7. 03. 2018 | Výstavy
Inspiraci jarními trendy v účesech, líčení, módě, zážitky ze soutěží, přehlídek a především produkty z nabídky více než 400 značek – to vše si odnesou návštěvníci 25. kosmetického veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA pořádaného v areálu PVA EXPO PRAHA-Letňany 16. a 17. března 2018.

Na více než třech stovkách výstavních stánků se návštěvníkům budou věnovat špičkoví odborníci poskytující cenné rady a informace o nabízených přípravcích a metodách. Budou připraveni zodpovědět dotazy, poradit s aplikací i volbou správného přípravku pro klienta i pro vlastní užití, ať již půjde o poradenství k anti-aging metodám, péči o ruce a nohy, regeneraci či alternativním metodám v oboru.

 WORLD OF BEAUTY & SPAStále stoupá zájem o přírodní péči, rychle narůstá počet stánků s přírodními produkty a zájemci mají rozhodně z čeho vybírat. Návštěvníci ocení i rady odborníků, kteří je patřičně nasměrují a pomohou při rozhodování. Řada stánků i program v saloncích představí masáže spojené s relaxací a oživením celého těla na fyzické i psychické úrovni. Rozšiřuje se zastoupení wellness produktů a přípravků pro aromaterapii, relaxaci, masáže, detoxikaci i celkový zdravý životní styl. Jejich pestrá nabídka je zárukou, že návštěvníci mohou všemi smysly vyzkoušet, vcítit se a nalézt ten „svůj“ zázrak přírody pro své domácí užití, přípravky se stávají cílem nákupu pro lékárny, drogerie i voňavé obchůdky s bioprodukty a aromaterapií.

S nastupujícím jarem přicházejí nové trendy v líčení, účesech i módě. Na veletrhu je budou prezentovat přední vizážisté, stylisté i kadeřníci. Návštěvníci se mohou nechat inspirovat např. pracemi finálových týmů soutěže „Creative image team“ – Lost in Waves.

A jak toto téma charakterizoval Pavel Bauer?

„Jemné a romantické pěnění hravých vlnek i silný a dramatický příboj mocného vlnobití. Přesně takové může být kreativní zpracování tématu Lost in waves. Potopte se do divokých vln kreativity a vyčarujte vlasovou dominantu celého looku. Nechte se inspirovat stylem Hollywoodu, divokého etnického afra nebo například zajděte až k hranici nespoutaného punku. Dynamický účes pak doplňte líčením na vlně fantazie v moderních, současných a rafinovaných tónech, které celek ideálně podtrhnou. Zaměřte se na výrazné akcenty rtů nebo očí a nechte je vyznít v harmonii s vlnami či vlnkami v celkovém zpracování.“

Návštěvníci uvidí „Rococo“ fotomake-up znamenité Štěpánky Podroužkové, na veletrhu nebudou chybět další kadeřnické osobnosti jako Honza Špilar, tým Honzy Hlaváčka i Daniela Hejtmánková. Ti posledně jmenovaní brilantně ztvární téma podzimní soutěže napříč kadeřnickým světem „INSPIRACE 2019“. Tým Karlínského kadeřnického učiliště nám hravě přiblíží „RETRO“, k zážitkům bude stejně tak patřit fashion show týmu holešovických oděvních návrhářů na téma „SKILLS“. Líčení, účesy a body painting ve stylu „Mystic Gothic” bude opět plné svěžích nápadů oživujících pro nás tajemné středověké téma. Soutěžit se bude v nail designu (mezinárodní soutěže NailproCzech), v salonním nail artu, manikúře, tip-boxech, tzv. nail art-posterech, v prodlužování řas, v prodlužování vlasů i v oděvním designu.

Soutěž v prodlužování vlasů bude tentokrát pojata zcela jinak. Pořadatelem soutěže je salon Dlouhovláska, který ve spolupráci  s Petrou Valentovou darují úplně zdarma paruky či prodlužují a prohušťují nemocným ženám či dívkám po nemoci vlasy zdarma (tam, kde už není nutná paruka, se dá pomoci i prohuštěním či šetrným prodloužením vlasů). Lidé mohou darovat vlasy do salonu nebo je zaslat Nadačnímu fondu Šance onkoláčkům. Peníze jdou na materiální pomoc onkologicky nemocným dětem a rodinám s těmito nemocnými dětmi. Darované vlasy jdou zároveň do paruk pro tyto nemocné děti či ženy. Darované vlasy tedy pomáhají dokonce dvakrát!

V saloncích bude program zaměřen na péči o nohy, regeneraci, wellness, saunování, aromaterapii, přírodní péči při použití éterických olejů, celostní přístup v kosmetické péči a prevenci. Partnery i účastníky veletrhu budou opět nejvýznamnější oborová sdružení: Unie kosmetiček, sdružení pro kosmetiku PROKOS, Česká podiatrická společnost, Asociace pracovníků v regeneraci, Česká asociace saunérů, Česká asociace wellness, Asociace českých aromaterapeutů, Česká aromatická společnost a další.

Více na webu: www.WorldOfBeauty.cz a www.BeautyExpo.cz a Facebooku: www.FaceBook.com/KosmetickyVeletrh



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pozvánka do světa krásy a harmonie:

Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
Pozvánka do světa krásy a harmonie
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
hned bych se šla podívat,akorát to je moc dalekoSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles